Ο Carlos Martin Cosme στη Θήβα

Ο Πρόεδρος του CEUCO (Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Αδελφοτήτων Γαστρονομίας και Οινολογίας – Conseil Europeen des Confreries Oenogastronomiques) Carlos Martin Cosme, μία από τις σημαντικότερες προσωπικότητες Γαστρονομίας και Γευσιγνωσίας της Ευρώπης, ο Πρόεδρος του Junior Τμήματος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Αττικής «Ακρόπολις» κ. Νικόλαος Μουζάκης και πενήντα πέντε σύνεδροι από διάφορες Ευρωπαϊκές χώρες, που θα συμμετάσχουν στο «16ο […]

17 Οκτωβρίου 2018

του/της Newsroom

Ο Πρόεδρος του CEUCO (Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Αδελφοτήτων Γαστρονομίας και Οινολογίας – Conseil Europeen des Confreries Oenogastronomiques) Carlos Martin Cosme, μία από τις σημαντικότερες προσωπικότητες Γαστρονομίας και Γευσιγνωσίας της Ευρώπης, ο Πρόεδρος του Junior Τμήματος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Αττικής «Ακρόπολις» κ. Νικόλαος Μουζάκης και πενήντα πέντε σύνεδροι από διάφορες Ευρωπαϊκές χώρες, που θα συμμετάσχουν στο «16ο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Αδελφοτήτων Γαστρονομίας & Οινολογίας» στο Ζάππειο, επισκέφτηκαν το Αρχαιολογικό Μουσείο της Θήβας. Η Έκθεση θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα από 19 έως 21 Οκτωβρίου. 

Η επίσκεψη και ξενάγηση των Συνέδρων στο Αρχαιολογικό Μουσείο Θήβας πραγματοποιήθηκε, στο πλαίσιο της συμμετοχής του Δήμου Θηβαίων με περίπτερο στην έκθεση «Πολιτισμού- Τουρισμού- Γαστρονομίας και Οίνου» που θα λειτουργήσει παράλληλα με το Συνέδριο στο Ζάππειο και ήταν απόρροια ενεργειών του Δημάρχου Θηβαίων και της Επιτροπής Τουριστικής Προβολής και Ανάπτυξης Δήμου Θηβαίων, ώστε να συμπεριληφθεί το Μουσείο της Θήβας στο πρόγραμμα των εκδρομών των φιλοξενούμενων συνέδρων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

29 Μαρτίου 2024