Σε αποκλειστικότητα Europa League και Κύπελλο Ελλάδος

Τους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά στην COSMOTE TV, οι Έλληνες φίλαθλοι. Εκτός από το Κύπελλο Ελλάδος, η COSMOTE TV έχει εξασφαλίσει σε αποκλειστικότητα και όλο το UEFA Europa League, χωρίς μεταδόσεις σε κάποιο ελεύθερο κανάλι, όπως ίσχυε μέχρι πέρυσι, συμπεριλαμβανομένων και των αγώνων των ελληνικών ομάδων. […]

4 Οκτωβρίου 2018

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Τους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά στην COSMOTE TV, οι Έλληνες φίλαθλοι. Εκτός από το Κύπελλο Ελλάδος, η COSMOTE TV έχει εξασφαλίσει σε αποκλειστικότητα και όλο το UEFA Europa League, χωρίς μεταδόσεις σε κάποιο ελεύθερο κανάλι, όπως ίσχυε μέχρι πέρυσι, συμπεριλαμβανομένων και των αγώνων των ελληνικών ομάδων.

INFO – ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ EUROPA LEAGUE

Μπάτε – ΠΑΟΚ: 4/10, 19.55, COSMOTE SPORT 2HD

Μίλαν – Ολυμπιακός: 4/10, 22.00, COSMOTE SPORT 3HD

Λεβερκούζεν – ΑΕΚ Λάρνακας: 4/10, 19.55

ΘΕΑΣΗ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ

Τα 10 κανάλια COSMOTE SPORT HD, μαζί με τα κανάλια FOX Sports HD, Nautical Channel HD, Ginx E Sports και Outdoor Channel HD, περιλαμβάνονται στη συνολική λίστα καναλιών της COSMOTE TV και είναι διαθέσιμα για θέαση μέσα από το κινητό, το tablet ή τον υπολογιστή, μέσω της υπηρεσίας COSMOTE TV GO για συνδρομητές COSMOTE TV, από οποιοδήποτε δίκτυο σταθερής ή κινητής. Επιπλέον περιλαμβάνονται και στο πακέτο COSMOTE TV GO Sports.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

23 Απριλίου 2024