32χρονος συνελήφθη για καλλιέργεια κάνναβης στην Ιστιαία

Χθες το μεσημέρι συνελήφθη από αστυνομικούς της Γ΄ ΟΠΚΕ Εύβοιας, ένας 32χρονος από την Ιστιαία, για καλλιέργεια κάνναβης. Οι αστυνομικοί έκαναν έρευνα στο σπίτι του 32χρονου και διαπίστωσαν ότι είχε εγκαταστήσει υδροπονική καλλιέργεια κάνναβης, με τέσσερα δενδρύλλια σε γλάστρες, ύψους από 79 μέχρι 113 εκατοστά. Επιπλέον, μέσα στο σπίτι βρέθηκαν ένα κυνηγετικό Φλομπέρ με 20 φυσίγγια, τα οποία […]

10 Οκτωβρίου 2018

του/της Newsroom

Χθες το μεσημέρι συνελήφθη από αστυνομικούς της Γ΄ ΟΠΚΕ Εύβοιας, ένας 32χρονος από την Ιστιαία, για καλλιέργεια κάνναβης.

Οι αστυνομικοί έκαναν έρευνα στο σπίτι του 32χρονου και διαπίστωσαν ότι είχε εγκαταστήσει υδροπονική καλλιέργεια κάνναβης, με τέσσερα δενδρύλλια σε γλάστρες, ύψους από 79 μέχρι 113 εκατοστά.

Επιπλέον, μέσα στο σπίτι βρέθηκαν ένα κυνηγετικό Φλομπέρ με 20 φυσίγγια, τα οποία κατείχε παράνομα ο 32χρονος, καθώς και 100 ml χασισέλαιο και 52 γραμμάρια χασίς.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και της νομοθεσίας περί όπλων και αναμένεται να οδηγηθεί στην Εισαγγελία Χαλκίδας, για τα περαιτέρω.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024