Ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας τέλεσε το γάμο δύο πνευματικών του παιδιών

Το Ιερό Μυστήριο του γάμου τελέσθηκε στον Ιερό Ναό του αγίου Δημητρίου Λαμίας, παρουσία Ιερέων, Ιεροψαλτών, συγγενών και πολλών φίλων των νεονύμφων, από τον Μητροπολίτη Φθιώτιδας Νικόλαος. Με ιδιαίτερη συγκίνηση παρακολουθούσε ο εκατοντατούτης Πρωτοπρεσβύτερος π. Βασίλειος Τσιάκας, Συνταξιούχος Εφημέριος και κτίτωρ του Ιερού Ναού του αγίου Δημητρίου, ο οποίος τυγχάνει παππούς της νύφης. Στο τέλος […]

5 Νοεμβρίου 2018

του/της Newsroom

Το Ιερό Μυστήριο του γάμου τελέσθηκε στον Ιερό Ναό του αγίου Δημητρίου Λαμίας, παρουσία Ιερέων, Ιεροψαλτών, συγγενών και πολλών φίλων των νεονύμφων, από τον Μητροπολίτη Φθιώτιδας Νικόλαος.
Με ιδιαίτερη συγκίνηση παρακολουθούσε ο εκατοντατούτης Πρωτοπρεσβύτερος π. Βασίλειος Τσιάκας, Συνταξιούχος Εφημέριος και κτίτωρ του Ιερού Ναού του αγίου Δημητρίου, ο οποίος τυγχάνει παππούς της νύφης.

Στο τέλος του Μυστηρίου ο Σεβασμιώτατος συνεχάρη τους νεονύμφους δια την ευλαβική στάση την οποία τήρησαν κατά την διάρκεια του Μυστηρίου και τους ευχήθηκε να έχουν βίον ανθόσπαρτο και ευλογημένο από τον Θεό και τον άγιο Δημήτριο. Στους συγγενείς και τους φίλους να τους χαίρονται και να τους καμαρώνουν και στην παράνυμφο Ιατρό κα Λουκία Ζωγράφου να είναι πάντα Άξια.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024