Αστυνομία: “Fake” η είδηση για το θησαυρό στο σπίτι πολιτικού στο Ψυχικό

Την είδηση για εύρεση θησαυρού 19 εκατ. ευρώ σε σπίτι γνωστού πολιτικού, φαίνεται να διαψεύδει η Ελληνική Αστυνομία. Μάλιστα “fake” φαίνεται να ήταν και η σχετική φωτογραφία του σχετικού ρεπορτάζ γνωστής εφημερίδας. «Καμία υπηρεσία της Ελληνικής Αστυνομίας δεν πραγματοποίησε επιχείρηση σε οικία στο Παλαιό Ψυχικό, όπως επικαλείται σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» επισημαίνεται στην ανακοίνωση της […]

10 Νοεμβρίου 2018

του/της Newsroom

Την είδηση για εύρεση θησαυρού 19 εκατ. ευρώ σε σπίτι γνωστού πολιτικού, φαίνεται να διαψεύδει η Ελληνική Αστυνομία. Μάλιστα “fake” φαίνεται να ήταν και η σχετική φωτογραφία του σχετικού ρεπορτάζ γνωστής εφημερίδας.

«Καμία υπηρεσία της Ελληνικής Αστυνομίας δεν πραγματοποίησε επιχείρηση σε οικία στο Παλαιό Ψυχικό, όπως επικαλείται σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» επισημαίνεται στην ανακοίνωση της ΕΛΑΣ.

ast01

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας, το βράδυ της Τρίτης έγινε μυστική επιχείρηση της Αστυνομίας σε σπίτι πολιτικού του ΠΑΣΟΚ και εκεί υποτίθεται ότι βρέθηκαν 19 εκατ. ευρώ. «Είναι του Άκη;» είναι το ερώτημα που θέτει η εφημερίδα, για να λάβει τη διάψευση της Ελληνικής Αστυνομίας.

Η σχετική είδηση φαίνεται να αποτελεί παραπλροφόρηση, στην οποία έπεσαν θύματα, ή εξυπηρετεί αλλότριους σκοπούς, οι οποίοι θα διαφανούν εν καιρώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

18 Απριλίου 2024
17 Απριλίου 2024