Δυναμική παρουσία της Στερεάς στην 6η έκθεση τροφίμων και ποτών

Η 6η Έκθεση Τροφίμων και Ποτών ΕΞΠΟΤΡΟΦ φιλοξενεί σε εξέχουσα θέση την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος με ενιαίο περίπτερο από τις περιοχές της Αιτωλοακαρνανίας, Ευρυτανίας, Φωκίδας, Φθιώτιδας, Βοιωτίας, Εύβοιας. Γαλακτοκομικά προϊόντα υψηλής ποιότητας, εμπνευσμένα αλλαντικά, όσπρια, ξηροί καρποί, αποστάγματα που ξεχωρίζουν για την ποιότητα και τα αρώματα τους, είναι ορισμένα μόνο από τα γαστρονομικά διαμάντια της […]

12 Νοεμβρίου 2018

του/της Newsroom

Η 6η Έκθεση Τροφίμων και Ποτών ΕΞΠΟΤΡΟΦ φιλοξενεί σε εξέχουσα θέση την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος με ενιαίο περίπτερο από τις περιοχές της Αιτωλοακαρνανίας, Ευρυτανίας, Φωκίδας, Φθιώτιδας, Βοιωτίας, Εύβοιας.
Γαλακτοκομικά προϊόντα υψηλής ποιότητας, εμπνευσμένα αλλαντικά, όσπρια, ξηροί καρποί, αποστάγματα που ξεχωρίζουν για την ποιότητα και τα αρώματα τους, είναι ορισμένα μόνο από τα γαστρονομικά διαμάντια της Στερεάς Ελλάδος που θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι επισκέπτες της έκθεσης από 1 έως 4 Φεβρουαρίου 2019 στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας στο Ελληνικό.
Ο ταλαντούχος bartender Κώστας Μπάσης και η έμπειρη ομάδα του θα δημιουργήσουν ανατρεπτικά cocktails με βάση τα εθνικά μας ποτά «παντρεύοντας» το παλιό με το νέο. Ιδιαίτερα αποστάγματα, ελληνικά βότανα και ηδύποτα αναμειγνύονται δημιουργώντας μοναδικές συνταγές στην εκδήλωση «Πίνουμε Ελλάδα – DRINK MEZZE» από 1 έως 4 Φεβρουαρίου 2019, στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας στο Ελληνικό.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

23 Απριλίου 2024