“Λέγοντας Αλήθειες” παρουσίασε το βιβλίο του ο Νικόλαος Καραφυλλίδης

Το Σάββατο πραγματοποιήθηκε, από το Σύλλογο Γυναικών Αλιβερίου και Περιχώρων, η παρουσίαση του βιβλίου του συγγραφέα Νικόλαου Καραφυλλίδη “Λέγοντας Αλήθειες”, στο Εργατικό Κέντρο Αλιβερίου. Η παρουσίαση του βιβλίου οργανώθηκε και συντονίστηκε από την Γιούλη Παπαναστασίου, εκπαιδευτικό και μέλος της Λέσχης Ανάγνωσης του Συλλόγου. Η κ. Παπαναστασίου παρουσίασε το βιογραφικό του συγγραφέα και τον ευχαρίστησε για […]

12 Νοεμβρίου 2018

του/της Newsroom

Το Σάββατο πραγματοποιήθηκε, από το Σύλλογο Γυναικών Αλιβερίου και Περιχώρων, η παρουσίαση του βιβλίου του συγγραφέα Νικόλαου Καραφυλλίδη “Λέγοντας Αλήθειες”, στο Εργατικό Κέντρο Αλιβερίου. Η παρουσίαση του βιβλίου οργανώθηκε και συντονίστηκε από την Γιούλη Παπαναστασίου, εκπαιδευτικό και μέλος της Λέσχης Ανάγνωσης του Συλλόγου. Η κ. Παπαναστασίου παρουσίασε το βιογραφικό του συγγραφέα και τον ευχαρίστησε για την εμπειρία που προσέφερε στον κοινό της εκδήλωσης.

Ο συγγραφέας παρουσίασε το βιβλίο του επισημαίνοντας δύο βασικά σημεία, τη δύναμη της συγχώρεσης και το θαύμα, σημεία τα οποία υπερθεμάτισε η ψυχολόγος, Κατερίνα Σταματάκου.

Η εκδήλωση πλαισιώθηκε από ποντιακή μουσική, η οποία ενορχιστρώθηκε από τον Παναγιώτη Κανονίδη και τον Αλέξανδρο Κανονίδη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

23 Απριλίου 2024