Σύλληψη δύο ανήλικων ημεδαπών στην Λαμία για διάρρηξη καταστήματος και κλοπή

Στη σύλληψη δύο ανήλικων ημεδαπών προέβησαν χθες, κατά τις πρωινές ώρες, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Λαμίας, οι οποίοι κατηγορούνται για διάπραξη κλοπής κατά συναυτουργία. Ειδικότερα στο πλαίσιο της έρευνας, προέκυψε ότι κατά τις μεταμεσονύχτιες ώρες χθες, παραβίασαν κατάστημα σε περιοχή της Λαμίας και αφαίρεσαν από το […]

12 Νοεμβρίου 2018

του/της Newsroom

Στη σύλληψη δύο ανήλικων ημεδαπών προέβησαν χθες, κατά τις πρωινές ώρες, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Λαμίας, οι οποίοι κατηγορούνται για διάπραξη κλοπής κατά συναυτουργία.

Ειδικότερα στο πλαίσιο της έρευνας, προέκυψε ότι κατά τις μεταμεσονύχτιες ώρες χθες, παραβίασαν κατάστημα σε περιοχή της Λαμίας και αφαίρεσαν από το εσωτερικό του χρηματικό ποσό, μέρος του οποίου βρέθηκε στην κατοχή ενός εκ των συλληφθέντων και αποδόθηκε στον νόμιμο κάτοχό του.

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

29 Μαρτίου 2024