,

Κάλεσμα σε διαδημοτική συνάντηση από τον Τριαντάφυλλο Μπέλλο

Διαδημοτική συνάντηση συγκαλεί ο υποψήφιος Δήμαρχος Καμένων Βούρλων και πρ. βουλευτής, Τριαντάφυλλος Μπέλλος, την Κυριακή 18 Νοεμβρίου στην έδρα του Δήμου. Μέσω πρόσκλησης που απευθύνει στα μέλη των προεδρείων των συλλόγων και των φορέων του Δήμου, παλαιών και εν ενεργεία αυτοδιοικητικών, καθώς και σε προσωπικότητες και ενεργούς πολίτες που κατάγονται ή έχουν σχέση με την […]

13 Νοεμβρίου 2018

του/της Newsroom

Διαδημοτική συνάντηση συγκαλεί ο υποψήφιος Δήμαρχος Καμένων Βούρλων και πρ. βουλευτής, Τριαντάφυλλος Μπέλλος, την Κυριακή 18 Νοεμβρίου στην έδρα του Δήμου.

Μέσω πρόσκλησης που απευθύνει στα μέλη των προεδρείων των συλλόγων και των φορέων του Δήμου, παλαιών και εν ενεργεία αυτοδιοικητικών, καθώς και σε προσωπικότητες και ενεργούς πολίτες που κατάγονται ή έχουν σχέση με την περιοχή, ο κ. Μπέλλος καλεί στην διαδημοτική συνάντηση, στην οποία θα ανταλλαγούν θέσεις και απόψεις και θα κατατεθούν προτάσεις για την ολοκλήρωση του αναπτυξιακού προγράμματος, που εκπονείται από ομάδα ειδικών – συνεργατών τεχνοκρατών.

Όπως επισημαίνει ο κ. Μπέλλος τον Οκτώβριο του 2018 ανακοίνωσε την απόφασή του να διεκδικήσει την εκλογή του ως Δημάρχου του Δήμου Καμένων Βούρλων στις εκλογές του Μαΐου 2019, μετά από ώριμη σκέψη και έχοντας συναίσθηση των ευθυνών του, ως Πολίτη, Δημότη του Δήμου και πολιτικού, ο οποίος έχει τιμηθεί από τους συνδημότες του, εκλεγόμενος, με καθολική πάντοτε πλειοψηφία βουλευτής και Νομάρχης Φθιώτιδας. Και σημειώνει: “Στα πλαίσια της δέσμευσής μου αυτής απέστειλα, στον καθένα ξεχωριστά, προσωπική επιστολή ή επικοινώνησα προσωπικά μαζί του και τον κάλεσα στη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί την 18η Νοεμβρίου 2018, ημέρα Κυριακή και ώρα 11:00 στο Ξενοδοχείο “ΓΑΛΗΝΗ” των Καμένων Βούρλων, στην οποία μπορεί να συμμετάσχει και να τοποθετηθεί, επί του προγράμματος πάντοτε, και οποιοσδήποτε συνδημότης ή φίλος του Δήμου Καμένων Βούρλων”.

Στα πλαίσια της διαδημοτικής συνάντησης θα παρουσιαστούν οι βασικοί άξονες αναπτυξιακών προτάσεων και στη συνέχεια θα γίνει ανταλλαγή απόψεων, για τους τρόπους ανάπτυξης του Δήμου, ενώ στο Προεδρείο θα βρίσκονται μέλη-συνεργάτες της ομάδας τεχνοκρατών που εκπονεί το πρόγραμμα και θα είναι σε θέση να απαντήσουν σε τυχόν ερωτήσεις.

“Δεσμευτήκαμε”, καταλήγει ο κ. Μπέλλος, “εγώ και οι συνεργάτες μου ότι κατά τη διάρκεια της τετραετίας, για την οποία θα μας δοθεί η εντολή να διαχειριστούμε τις τύχες του Δήμου μας, να τους ενημερώνουμε σε τακτά χρονικά διαστήματα, με όμοιες με την παρούσα διαδημοτικές συναντήσεις, για την πορεία του προγράμματος, ώστε με τη δική τους πάλι συμμετοχή και παρέμβαση να διορθώνουμε και να επικαιροποιούμε τους στόχους.
Με την εδραία πεποίθηση ότι το πρόγραμμα της επόμενης τετραετίας πρέπει να είναι αποτέλεσμα συμμετοχικής διαδικασίας και, συνακόλουθα, αντιπροσωπευτικό, αντικειμενικό και υλοποιήσιμο, ξεκινάμε με την διαδημοτική συνάντηση της 18ης Νοεμβρίου 2018 και συνεχίζουμε”.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

27 Μαρτίου 2024