Εκδήλωση με κεντρικό θέμα την εμφύλια βία στη Θήβα

Εκδήλωση με θέμα “Εμφύλια βία, κοινωνικός αποκλεισμός και κοινωνική προστασία”, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 25 Νοεμβρίου και ώρα 11.00 στο Δημοτικό Συνεδριακό Κέντρο Θήβας, στην αίθουσα “Αρμονία”. Την εκδήλωση συντονίζει η νομικός σύμβουλος του κέντρου Συμβουλευτική υποστήριξης γυναικών, Μάρω Μελετίου. Κεντρικές ομιλήτριες του θέματος θα είναι οι κοινωνιολόγοι Ειρήνη Λύγγου, Χαρούλα Κυριακάκη, οι κοινωνικοί λειτουργοί […]

15 Νοεμβρίου 2018

του/της Newsroom

Εκδήλωση με θέμα “Εμφύλια βία, κοινωνικός αποκλεισμός και κοινωνική προστασία”, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 25 Νοεμβρίου και ώρα 11.00 στο Δημοτικό Συνεδριακό Κέντρο Θήβας, στην αίθουσα “Αρμονία”.

Την εκδήλωση συντονίζει η νομικός σύμβουλος του κέντρου Συμβουλευτική υποστήριξης γυναικών, Μάρω Μελετίου.

Κεντρικές ομιλήτριες του θέματος θα είναι οι κοινωνιολόγοι Ειρήνη Λύγγου, Χαρούλα Κυριακάκη, οι κοινωνικοί λειτουργοί Παναγιώτα Μπαρώνη, Βασιλική Βαλαώρα, Αθανασία Παπαδήμου, Καλή Βαλλιανού, η Σεραφεία Μουλκιαρώτη, Προϊσταμένη Διεύθυνσης Δημοτικού Οργανισμού Θήβας (ΔΟΘ), καθώς και η Ευφροσύνη Σταμάτη, Προϊσταμένη Παιδικών Σταθμών Θήβας και Βαγίων, Δημοτικός Οργανισμός Θήβας(ΔΟΘ).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024