Επιδείνωση καιρού

Από σήμερα ξεκινούν οι βροχοπτώσεις στη Στερεά, με πτώση θερμοκρασίας. Στη Θήβα από αύριο το βράδυ ξεκινούν ασθενείς βροχοπτώσεις, οι οποίες θα συνεχιστούν μέχρι και τη Δευτέρα. Από Τρίτη ο καιρός φαίνεται να βελτιώνεται με αραιή συννεφιά κατά τόπους. Στη Λιβαδειά ο καιρός επιδεινώνεται από σήμερα το βράδυ. Οι βροχές θα συνεχιστούν μέχρι και την Τετάρτη, ενώ […]

15 Νοεμβρίου 2018

του/της Newsroom

Από σήμερα ξεκινούν οι βροχοπτώσεις στη Στερεά, με πτώση θερμοκρασίας.

Στη Θήβα από αύριο το βράδυ ξεκινούν ασθενείς βροχοπτώσεις, οι οποίες θα συνεχιστούν μέχρι και τη Δευτέρα. Από Τρίτη ο καιρός φαίνεται να βελτιώνεται με αραιή συννεφιά κατά τόπους.

Στη Λιβαδειά ο καιρός επιδεινώνεται από σήμερα το βράδυ. Οι βροχές θα συνεχιστούν μέχρι και την Τετάρτη, ενώ φαίνεται να βελτιώνεται μόνο τη Τρίτη.

Στην Άμφισσα αναμένεται πτώση θερμοκρασίας από αύριο το βράδυ. Θα σημειωθούν βροχές κατά τόπους. Ο άνεμος θα πνέει έως 3 μποφόρ. Από Τρίτη ο καιρός φαίνεται να βελτιώνεται με τη θερμοκρασία να ανεβαίνει και να σημειώνεται συννεφιά.

Στη Λαμία ο καιρός επιδεινώνεται από αύριο το βράδυ, ενώ τη Δευτέρα κορυφώνεται με ομίχλη και περιορισμένη ορατότητα.

Στο Καρπενήσι η θερμοκρασία πέφτει από αύριο, ενώ το βράδυ σημειώνεται χιονόνερο κατά τόπους. Την Κυριακή θα σημειωθεί χιονόπτωση και η θερμοκρασία θα αγγίξει τον 1 βαθμό Κελσίου. Ο καιρός θα βελτιωθεί από Δευτέρα.

Στη Χαλκίδα θα σημειωθεί ασθενής βροχή από το Σάββατο, ενώ ο καιρός φαίνεται να βελτιώνεται από την Τετάρτη.

Στο Μαντούδι αναμένονται βροχές από το Σάββατο 17 Νοεμβρίου και πτώση θερμοκρασίας, με τους άνεμους να πνέουν στα 5 μποφόρ. Οι βροχές θα συνεχιστούν έως και τη Δευτέρα. Από Τρίτη ο καιρός φαίνεται να βελτιώνεται με αραιή κατά τόπους συννεφιά.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024