Ρεσιτάλ κιθάρας από το Δημοτικό Ωδείο Λαμίας

Ρεσιτάλ Κιθάρας με τον Θωμά Αθανασέλο διοργανώνει το Δημοτικό Ωδείο Λαμίας, την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 20.30 στην αίθουσα συναυλιών «Αλέξανδρος Αινιάν» του Ωδείου. Ο Θωμάς Αθανασέλος γεννήθηκε στην Λάρισα το 1990 και έκανε σπουδές στην κλασική κιθάρα και στην αρμονία καθώς και μαθήματα στην ηλεκτρική κιθάρα και τον αυτοσχεδιασμό, παίρνοντας το πτυχίο του RGT University of  London. Έχοντας στο […]

15 Νοεμβρίου 2018

του/της Newsroom

Ρεσιτάλ Κιθάρας με τον Θωμά Αθανασέλο διοργανώνει το Δημοτικό Ωδείο Λαμίας, την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 20.30 στην αίθουσα συναυλιών «Αλέξανδρος Αινιάν» του Ωδείου.

Ο Θωμάς Αθανασέλος γεννήθηκε στην Λάρισα το 1990 και έκανε σπουδές στην κλασική κιθάρα και στην αρμονία καθώς και μαθήματα στην ηλεκτρική κιθάρα και τον αυτοσχεδιασμό, παίρνοντας το πτυχίο του RGT University of  London.

Έχοντας στο ενεργητικό του εμφανίσεις από την ηλικία των 14 ετών σε συναυλίες κιθάρας και μουσικής δωματίου, το 2007 εντάσσεται στο κιθαριστικό σύνολο ‘Quitartetto’, συμμετέχοντας σε συναυλίες και φεστιβάλ ανά την Ελλάδα. Έχει παρουσιάσει και ηχογραφήσει δικές του συνθέσεις με διάφορες συνεργασίες, ενώ είναι ο διοργανωτής των Φεστιβάλ κιθάρας Λάρισας.

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν έργα των: J.S. Bach, L. Legnani, A.B. Mangore, A.Piazzolla ενώ η συμμετοχή θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

29 Μαρτίου 2024