Στο Καρπενήσι θα βρεθεί για να μιλήσει στους συνταξιούχους ο Αλέξης Μητρόπουλος

O καθηγητής εργατικού δικαίου, Αλέξης Μητρόπουλος θα βρεθεί αύριο Παρασκευή 16 Νοεμβρίου στο Καρπενήσι, προσκεκλημένος των συλλόγων “Συνταξιούχων Δημοσίων Υπαλλήλων Ν. Ευρ/νίας” και “Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ευρ/νίας”. Θα παραστεί Εργατικό Κέντρο Καρπενησίου και ώρα 6 μ.μ., όπου  θα πραγματοποιήσει ομιλία με θέμα: “Το παρόν και το μέλλον των συντάξεων”. Η σχετική ανακοίνωση των Συλλόγων:  “Ο […]

15 Νοεμβρίου 2018

του/της Newsroom

O καθηγητής εργατικού δικαίου, Αλέξης Μητρόπουλος θα βρεθεί αύριο Παρασκευή 16 Νοεμβρίου στο Καρπενήσι, προσκεκλημένος των συλλόγων “Συνταξιούχων Δημοσίων Υπαλλήλων Ν. Ευρ/νίας” και “Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ευρ/νίας”. Θα παραστεί Εργατικό Κέντρο Καρπενησίου και ώρα 6 μ.μ., όπου  θα πραγματοποιήσει ομιλία με θέμα: “Το παρόν και το μέλλον των συντάξεων”.

Η σχετική ανακοίνωση των Συλλόγων:

 “Ο Σύλλογος Συνταξιούχων Δημοσίων Υπαλλήλων Ν. Ευρ/νίας και ο Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ευρ/νίας, συνδιοργανώνουν ομιλία του Καθηγητή Εργατικού Δικαίου και Προέδρου της ΕΝΥΠΕΚΚ, Αλέξη Μητρόπουλου, με θέμα: “Το παρόν και το μέλλον των συντάξεων”. Θα παρευρίσκεται ο Νομικός, ειδικός σε θέματα συντάξεων, Στάθης Χριστοδουλέλης.

Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί στο Εργατικό Κέντρο Καρπενησίου, την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου και ώρα 6 μ.μ.. Καλούνται τα μέλη και των δύο Συλλόγων, αλλά και κάθε ενδιαφερόμενος πολίτης, να παραβρεθούν στην εκδήλωση”.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

27 Μαρτίου 2024