Κλοπές σε σταθμούς κινητής τηλεφωνίας

Σε Θήβα και Λιβαδειά δρουν διαρρήκτες σταθμών κινητής τηλεφωνίας. Οι εταιρίες βρίσκονται σε απόγνωση, αφού ουσιαστικά καταστρέφουν τη δυνατότητα των σταθμών τους να αναμεταδίδουν το σήμα, γιατί έχουν βάλει στο στόχο τις μπαταρίες τους. Οχτώ κλοπές έχουν καταγραφεί από την περασμένη Παρασκευή 9 Νοεμβρίου μέχρι και σήμερα σε Λιβαδειά και Θήβα, με την αξία των […]

16 Νοεμβρίου 2018

του/της Newsroom

Σε Θήβα και Λιβαδειά δρουν διαρρήκτες σταθμών κινητής τηλεφωνίας. Οι εταιρίες βρίσκονται σε απόγνωση, αφού ουσιαστικά καταστρέφουν τη δυνατότητα των σταθμών τους να αναμεταδίδουν το σήμα, γιατί έχουν βάλει στο στόχο τις μπαταρίες τους.
Οχτώ κλοπές έχουν καταγραφεί από την περασμένη Παρασκευή 9 Νοεμβρίου μέχρι και σήμερα σε Λιβαδειά και Θήβα, με την αξία των μπαταριών που έχουν κλαπεί να φτάνει τα 20.000 ευρώ.
Δυστυχώς οι δράστες δεν αποθαρρύνονται από τους συναγερμούς, τις περιφράξεις ή τις κάμερες παρακολούθησης, προχωρώντας έτσι σε καταστροφή των σταθμών.
Τα περιστατικά έχουν καταγγελθεί στην αστυνομία, χωρίς προς το παρόν να υπάρχουν αποτελέσματα για την ταυτότητα των δραστών ή για την τύχη των κλοπιμαίων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024