Ο Αναστάσιος Πρατσόλης στην τελετή λήξης του 12ου Docfest

Στην τελετή λήξης του 12ου Φεστιβάλ Ελληνικού Ντοκιμαντέρ Docfest που πραγματοποιήθηκε στην πόλη της Χαλκίδας παραβρέθηκε ο βουλευτής Ευβοίας ΣΥΡΙΖΑ κ. Αναστάσιος Πρατσόλης. Ο κ. Πρατσόλης αφού καλωσόρισε στην Χαλκίδα τους Προξένους της Ουρουγουάης, του Περού, του Εκουαδόρ και του Σαν Σαλβαδόρ, οι οποίοι ήταν επίσημοι προσκεκλημένοι εξαιτίας του φετινού αφιερώματος στον Ισπανόφωνο Κινηματογράφο, έδωσε […]

19 Νοεμβρίου 2018

του/της Newsroom

Στην τελετή λήξης του 12ου Φεστιβάλ Ελληνικού Ντοκιμαντέρ Docfest που πραγματοποιήθηκε στην πόλη της Χαλκίδας παραβρέθηκε ο βουλευτής Ευβοίας ΣΥΡΙΖΑ κ. Αναστάσιος Πρατσόλης.

Ο κ. Πρατσόλης αφού καλωσόρισε στην Χαλκίδα τους Προξένους της Ουρουγουάης, του Περού, του Εκουαδόρ και του Σαν Σαλβαδόρ, οι οποίοι ήταν επίσημοι προσκεκλημένοι εξαιτίας του φετινού αφιερώματος στον Ισπανόφωνο Κινηματογράφο, έδωσε θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές και ιδιαίτερα στον Καλλιτεχνικό Διευθυντή κ. Σταύρο Ιωάννου.

Στον σύντομο χαιρετισμό του αναφέρθηκε στην εξαιρετική επιτυχία της φετινής διοργάνωσης αλλά και στη μεγάλη συμμετοχή του κόσμου, ενώ ευχήθηκε αυτή η κοιτίδα Πολιτισμού της πόλης, όπως την χαρακτήρισε, να συνεχίσει την πορεία της στο χρόνο ανταποκρινόμενη στις νέες προκλήσεις της τέχνης με επιτυχία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024