,

Παρουσίαση βιβλίου απόψε στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Λαμίας

Την παρουσίαση του βιβλίου «Ο Καλλιτέχνης» του συγγραφέα Βαγγέλη Ντελή συνδιοργανώνουν απόψε ο Δήμος Λαμιέων, το 4ο Γυμνάσιο Λαμίας και ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Νομού Φθιώτιδας. Στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί απόψε στις 19.00 στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Λαμιέων, θα διαβαστούν αποσπάσματα του βιβλίου, ενώ σκηνές του έργου θα δραματοποιήσουν μαθητές και μαθήτριες […]

19 Νοεμβρίου 2018

του/της Newsroom

Την παρουσίαση του βιβλίου «Ο Καλλιτέχνης» του συγγραφέα Βαγγέλη Ντελή συνδιοργανώνουν απόψε ο Δήμος Λαμιέων, το 4ο Γυμνάσιο Λαμίας και ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Νομού Φθιώτιδας.

Στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί απόψε στις 19.00 στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Λαμιέων, θα διαβαστούν αποσπάσματα του βιβλίου, ενώ σκηνές του έργου θα δραματοποιήσουν μαθητές και μαθήτριες του 4ου Γυμνασίου.

Ο συγγραφέας Βαγγέλης Ντελής εργάζεται ως φιλόλογος στις Σοφάδες, είναι μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης Λογοτεχνών και της Αμφικτιονίας Ελληνισμού, ενώ έχει γράψει και διηγήματα που κυκλοφορούν σε συλλογικά έργα.

Να σημειωθεί πως η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024