,

Kallidromo Trail Run Κυριακή 25/11 στο Ελευθεροχώρι!

Ένας από τους σημαντικότερους αγώνες ορεινού τρεξίματος οργανώνεται για μία ακόμη χρονιά από τον Δήμο Λαμιέων σε συνεργασία με τον Ποδηλατικό και Δρομικό Σύλλογο Λαμίας, το γνωστό πλέον Kallidromo Trail Run. Ο αγώνας έχει εκκίνηση στο Ελευθεροχώρι Φθιώτιδος, την Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018, στις 10:00 π.μ. Υπάρχουν τρεις κατηγορίες διαδρομών, καθώς και βραβεία ανά κατηγορία. […]

23 Νοεμβρίου 2018

του/της Newsroom

Ένας από τους σημαντικότερους αγώνες ορεινού τρεξίματος οργανώνεται για μία ακόμη χρονιά από τον Δήμο Λαμιέων σε συνεργασία με τον Ποδηλατικό και Δρομικό Σύλλογο Λαμίας, το γνωστό πλέον Kallidromo Trail Run.

Ο αγώνας έχει εκκίνηση στο Ελευθεροχώρι Φθιώτιδος, την Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018, στις 10:00 π.μ. Υπάρχουν τρεις κατηγορίες διαδρομών, καθώς και βραβεία ανά κατηγορία.

Το Καλλίδρομο είναι ιδανικό για τέτοιου είδους δραστηριότητες λόγω της πολυμορφίας του, της έντονης και ποικιλόμορφης βλάστησης του και της τοποθεσίας του (βρίσκεται στα ανατολικά του Παρνασσού, αποτελεί συνέχεια της Οίτης και εκτείνεται κατά μήκος του Βόρειου Ευβοϊκού και του Μαλιακού κόλπου).

Για περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με τη διεξαγωγή, την τοποθεσία, τα βραβεία, και λοιπά, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα https://runmtbrace.gr/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

24 Απριλίου 2024