Σύλληψη δύο ημεδαπών για 9 διαρρήξεις οχημάτων στην Άμφισσα

Δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών ηλικίας 30 και 32 ετών αντίστοιχα σχηματίσθηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Άμφισσας – Δελφών, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών. Συγκεκριμένα κατόπιν έρευνας προέκυψε ότι οι δύο κατηγορούμενοι μαζί με άγνωστο αριθμό συνεργών τους ενέχονται στην διάπραξη συνολικά 9 κλοπών-διαρρήξεων και μίας απόπειρας κλοπής οχημάτων, επιλέγοντας ως υποψήφιους “στόχους” οχήματα που ήταν σταθμευμένα […]

23 Νοεμβρίου 2018

του/της Newsroom

Δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών ηλικίας 30 και 32 ετών αντίστοιχα σχηματίσθηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Άμφισσας – Δελφών, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Συγκεκριμένα κατόπιν έρευνας προέκυψε ότι οι δύο κατηγορούμενοι μαζί με άγνωστο αριθμό συνεργών τους ενέχονται στην διάπραξη συνολικά 9 κλοπών-διαρρήξεων και μίας απόπειρας κλοπής οχημάτων, επιλέγοντας ως υποψήφιους “στόχους” οχήματα που ήταν σταθμευμένα έξω από κλειστό γυμναστήριο ή από κοιμητήριο της περιοχής.

Η λεία που αποκόμισαν από την παράνομη και εξακολουθητική δράση τους περιλαμβάνει κυρίως χρήματα και ηλεκτρονικές συσκευές, καθώς και τσάντες με προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα των παθόντων.

Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άμφισσας-Δελφών ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άμφισσας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

27 Μαρτίου 2024