Βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ στον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού για ΔΑΚ Λαμίας

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε μεταξύ των Βουλευτών Φθιώτιδας ΣΥΡΙΖΑ κ. Απόστολο Καραναστάση και κ. Θανάση Μιχελή με τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη, στην οποία συζητήθηκαν ζητήματα που αφορούν στις αθλητικές εγκαταστάσεις και υποδομές του Δήμου Λαμίας. Συγκεκριμένα οι δύο Βουλευτές έθεσαν στον Υφυπουργό το αίτημα να επισπευστούν οι διαδικασίες για την επίλυση των προβλημάτων που […]

23 Νοεμβρίου 2018

του/της Newsroom

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε μεταξύ των Βουλευτών Φθιώτιδας ΣΥΡΙΖΑ κ. Απόστολο Καραναστάση και κ. Θανάση Μιχελή με τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη, στην οποία συζητήθηκαν ζητήματα που αφορούν στις αθλητικές εγκαταστάσεις και υποδομές του Δήμου Λαμίας.

Συγκεκριμένα οι δύο Βουλευτές έθεσαν στον Υφυπουργό το αίτημα να επισπευστούν οι διαδικασίες για την επίλυση των προβλημάτων που αφορούν στο Στάδιο Καμαρίτσας, το οποίο παραμένει εδώ και χρόνια ημιτελές.

Ο Υφυπουργός δεσμεύτηκε ότι θα ενεργήσει για την υλοποίηση του έργου, αμέσως μόλις ο Δήμος Λαμίας καταθέσει πλήρη μελέτη που θα καθιστά το έργο απόλυτα λειτουργικό, ενώ παράλληλα άκουσε τις προτάσεις των Βουλευτών για την αναγκαιότητα χρηματοδότησης του Δ.Α.Κ. Λαμίας για την υλοποίηση των απαραίτητων εργασιών βελτίωσης και συντήρησης των εγκαταστάσεων του σταδίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

24 Απριλίου 2024