Γιάννης Βρούτσης: “Λόγια του αέρα οι εξαγγελίες της κυβέρνησης”

Θερμό καλωσόρισμα εξέφρασε χθες σε συνέντευξη Τύπου ο πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. Φθιώτιδας Σπύρος Κωσταράς στον πρώην υπουργό και βουλευτή Γιάννη Βρούτση, ο οποίος κλήθηκε να μιλήσει για επίκαιρα θέματα που αφορούν στο ασφαλιστικό, συνταξιοδοτικό και εργασιακό. Χαιρετισμό απηύθυνε και ο βουλευτής Φθιώτιδας και τομεάρχης Οικονομικών της Νέας Δημοκρατίας, Χρήστος Σταϊκούρας, καθώς και ο πρόεδρος της […]

24 Νοεμβρίου 2018

του/της Newsroom

Θερμό καλωσόρισμα εξέφρασε χθες σε συνέντευξη Τύπου ο πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. Φθιώτιδας Σπύρος Κωσταράς στον πρώην υπουργό και βουλευτή Γιάννη Βρούτση, ο οποίος κλήθηκε να μιλήσει για επίκαιρα θέματα που αφορούν στο ασφαλιστικό, συνταξιοδοτικό και εργασιακό.

Μπλούνας Ευάγγελος, πρόεδρος ΔΗΜ.Τ.Ο. Λαμίας

Χαιρετισμό απηύθυνε και ο βουλευτής Φθιώτιδας και τομεάρχης Οικονομικών της Νέας Δημοκρατίας, Χρήστος Σταϊκούρας, καθώς και ο πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Λαμίας, Ευάγγελος Μπλούνας.

Εξ αριστερών καθήμενοι οι κύριοι: Μπλούνας Ευάγγελος, Σταϊκούρας Χρήστος, Βρούτσης Ιωάννης

 

 

 

 

 

 

“Λόγια του αέρα” χαρακτήρισε ο Γιάννης Βρούτσης την αποκατάσταση της ανεργίας, τη 13η και 14η σύνταξη και τον κατώτατο μισθό στα 751 ευρώ. “Ένας στους τρεις εργαζόμενους αμείβεται με 317 ευρώ. Το 62% των νέων θέσεων που δημιουργούνται είναι θέσεις μερικής και εκ περιτροπής απασχόλησης, ενώ ταυτόχρονα είχαμε 120.000 θέσεις χαμένες για το μήνα Οκτώβριο”, δήλωσε μεταξύ άλλων, υπογραμμίζοντας την ανάγκη για λήψη γενναίων αποφάσεων και αλλαγών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

29 Μαρτίου 2024