Όραμα για ένα πανεπιστήμιο Αττικής και Στερεάς Ελλάδας

Τη μετεξέλιξη του Γεωπονικού πανεπιστημίου Αθηνών, σε Γεωπονικό πανεπιστήμιο Αττικής και Στερεάς Ελλάδας οραματίζεται ο πρύτανης Σπύρος Κίντζιος ο οποίος συναντήθηκε  με την αντιπεριφερειάρχη Βοιωτίας και το Δήμαρχο Αλιάρτου Θεσπιών στο πλαίσιο της προγραμματικής σύμβασης που έχει υπογραφεί με την περιφέρεια Στερεάς. Για κορυφαία συνεργασία μίλησε η αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας Φανή Παπαθωμά,  Πανεπιστημιακό τμήμα στην Αλιάρτο […]

24 Νοεμβρίου 2018

του/της Newsroom

Τη μετεξέλιξη του Γεωπονικού πανεπιστημίου Αθηνών, σε Γεωπονικό πανεπιστήμιο Αττικής και Στερεάς Ελλάδας οραματίζεται ο πρύτανης Σπύρος Κίντζιος ο οποίος συναντήθηκε  με την αντιπεριφερειάρχη Βοιωτίας και το Δήμαρχο Αλιάρτου Θεσπιών στο πλαίσιο της προγραμματικής σύμβασης που έχει υπογραφεί με την περιφέρεια Στερεάς.

Για κορυφαία συνεργασία μίλησε η αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας Φανή Παπαθωμά,  Πανεπιστημιακό τμήμα στην Αλιάρτο βλέπει μεσοπρόθεσμα ο Γιώργος Ντασιώτης.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται η μελέτη για την ανακαίνιση του κτιρίου που θα στεγάσει τη δομή του γεωπονικού πανεπιστημίου στην Αλίαρτο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024