76η Επέτειος Ανατίναξης Γέφυρας Γοργοποτάμου: Συγκίνηση, Τιμές και Αξιότιμες Παρουσίες

Σε κλίμα συγκίνησης και μετά τιμών πραγματοποιήθηκε σήμερα ο επετειακός εορτασμός των 76 ετών της Ανατίναξης της Γέφυρας του Γοργοποτάμου. Πλήθος επισήμων αλλά και απλών πολιτών παρευρέθησαν σήμερα, Κυριακή 25 Νοέμβρη 2018, στον εορτασμό της Επετείου της Εθνικής Αντίστασης στο Γοργοπόταμο, 1940-1941. Μεταξύ των επισήμων ήταν: ο Δήμαρχος Λαμιέων κ. Νικόλαος Σταυρογιάννης, ο Περιφερειάρχης Στερεάς […]

25 Νοεμβρίου 2018

του/της Newsroom

Σε κλίμα συγκίνησης και μετά τιμών πραγματοποιήθηκε σήμερα ο επετειακός εορτασμός των 76 ετών της Ανατίναξης της Γέφυρας του Γοργοποτάμου.

Πλήθος επισήμων αλλά και απλών πολιτών παρευρέθησαν σήμερα, Κυριακή 25 Νοέμβρη 2018, στον εορτασμό της Επετείου της Εθνικής Αντίστασης στο Γοργοπόταμο, 1940-1941. Μεταξύ των επισήμων ήταν: ο Δήμαρχος Λαμιέων κ. Νικόλαος Σταυρογιάννης, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Κώστας Μπακογιάννης, ο Υπουργός Υποδομών & Μεταφορών και εκπρόσωπος της Κυβέρνησης κ. Χρήστος Σπίρτζης, ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης & Πρόεδρος Κ.Ο. Νέας Δημοκρατίας κύριος Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Εκπρόσωπος της Βουλής των Ελλήνων κ. Απόστολος Καραναστάσης, ο Πλοίαρχος του Βασιλικού Ναυτικού και Αντιπρόσωπος του Ηνωμένου Βασιλείου κ. Tim Ferns, ο Γενικός Γραμματέας του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αγωνιστών Εθνικής Αντιστάσεως ΕΟΕΑ-ΕΔΕΣ ΝΑΠ. ΖΕΡΒΑΣ κ. Δημήτριος Γερογιάννης, μέλη του Λιμεναρχείου Στυλίδος, μέλη των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Στερεάς Ελλάδας, μέλη της Τοπικής Κοινότητας Γοργοποτάμου, μέλη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Λαμίας, μέλη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Υπάτης, ο Δήμαρχος Δωρίδος κ. Γεώργιος Καπεντζώνης και η Αντιδήμαρχος Δ.Ε. ΚΑΛΛΙΕΩΝ κα Μαίρη Ανδρεοπούλου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

29 Μαρτίου 2024