Η “Πηνελόπη” θα χτυπήσει και την περιφέρεια Στερεάς

Σταδιακή επιδείνωση του καιρού προβλέπεται από σήμερα σε όλη την περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας. Στη Λαμία θα επικρατήσει αραιή συννεφιά, ενώ από αύριο, έως και την Πέμπτη το βράδυ θα σημειωθούν βροχές κατά τόπους. Πτώση θερμοκρασίας από το πρωί της Πέμπτης, με τον άνεμο να πνέει έως 3 μποφόρ. Το πρωί του Σαββάτου η θερμοκρασία θα […]

26 Νοεμβρίου 2018

του/της Newsroom

Σταδιακή επιδείνωση του καιρού προβλέπεται από σήμερα σε όλη την περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

Στη Λαμία θα επικρατήσει αραιή συννεφιά, ενώ από αύριο, έως και την Πέμπτη το βράδυ θα σημειωθούν βροχές κατά τόπους. Πτώση θερμοκρασίας από το πρωί της Πέμπτης, με τον άνεμο να πνέει έως 3 μποφόρ. Το πρωί του Σαββάτου η θερμοκρασία θα αγγίξει τον 1 βαθμό Κελσίου.

Στη Λιβαδειά σήμερα η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 17 βαθμούς Κελσίου, ενώ σταδιακή επιδείνωση θα σημειωθεί από αύριο Τρίτη με πτώση της θερμοκρασίας. Από την Πέμπτη σημειώνονται βροχές, ενώ το βράδυ της Παρασκευής η θερμοκρασία θα αγγίξει τους 3 βαθμούς Κελσίου με χιονόνερο κατά τόπους. Οι άνεμοι θα πνέουν έως 4 μποφόρ. Από το μεσημέρι του Σαββάτου αναμένεται άνοδος της θερμοκρασίας με αραιή συννεφιά.

Στο Καρπενήσι οι άνεμοι θα πνέουν από 5 έως 6 μποφόρ με έντονη βροχόπτωση. Βελτίωση σημειώνεται για την Τετάρτη, που όμως δεν θα συνεχιστεί, αφού την Πέμπτη η θερμοκρασία θα αγγίξει τους -1 βαθμό Κελσίου, με χιονόπτωση και τον άνεμο να πνέει έως 4 μποφόρ. Ξημερώματα Σαββάτου η θερμοκρασία θα φτάσει τους -5 βαθμούς Κελσίου, με ασθενή χιονόπτωση κατά τόπους και περιορισμένη ορατότητα.

Στη Θήβα θα σημειωθεί επιδείνωση του καιρού από τα ξημερώματα της Πέμπτης με βροχές και τον άνεμο να πνέει έως 5 μποφόρ. Πτώση θερμοκρασίας το Σάββατο, με τη θερμοκρασία να αγγίζει τον 1 βαθμό Κελσίου.

Στη Χαλκίδα αναμένεται πτώση θερμοκρασίας από το βράδυ της Τετάρτης. Ασθενείς βροχές θα σημειωθούν από το μεσημέρι με επιδείνωση του καιρού. Καταιγίδα θα ξεσπάσει τα ξημερώματα της Πέμπτης με ισχυρές βροχές όλη την ημέρα, που θα κοπάσουν το βράδυ. Η θερμοκρασία θα αγγίξει τους 5 βαθμούς Κελσίου το Σάββατο, με πτώση τα ξημερώματα της Κυριακής. Οι άνεμοι θα πνέουν από 2 έως 5 μποφόρ.

Στο Μαντούδι θα σημειωθούν ασθενείς βροχές μέχρι και την Τετάρτη. Ο καιρός επιδεινώνεται το βράδυ της Τετάρτης με βροχές και καταιγίδες, οι οποίες θα κρατήσουν έως και το μεσημέρι της Παρασκευής. Ο άνεμος θα πνέει στα 7 μποφόρ και η θερμοκρασία θα αγγίξει τους 6 βαθμούς Κελσίου. Σταδιακή ανάκαμψη από το Σάββατο.

Στην Κύμη ο καιρός θα παραμείνει σταθερός μέχρι την Τετάρτη, με σύννεφα κατά τόπους και την θερμοκρασία να φτάνει έως τους 11 βαθμούς Κελσίου. Έντονες βροχοπτώσεις θα σημειωθούν από τα ξημερώματα της Πέμπτης με τον άνεμο να πνέει έως 7 μποφόρ. Από το μεσημέρι του Σαββάτου αναμένεται σταδιακή βελτίωση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

24 Απριλίου 2024