,

Λαμία: “All you need for Christmas” στην PurPur Gallery!

Με την έλευση των πρώτων κρύων, η PurPur Gallery μπήκε στο κλίμα του χειμώνα και των Χριστουγέννων, και..ντύθηκε αναλόγως! Σε αυτό το κλίμα διοργανώνει γιορτινή έκθεση με θέμα “All you need for Christmas” για να μπαίνουμε σιγά σιγά στους ρυθμούς των εορτών! Εσύ τι θες αυτά τα Χριστούγεννα; Ό,τι και αν θες, θα το βρεις […]

27 Νοεμβρίου 2018

του/της Newsroom

Με την έλευση των πρώτων κρύων, η PurPur Gallery μπήκε στο κλίμα του χειμώνα και των Χριστουγέννων, και..ντύθηκε αναλόγως!

Σε αυτό το κλίμα διοργανώνει γιορτινή έκθεση με θέμα “All you need for Christmas” για να μπαίνουμε σιγά σιγά στους ρυθμούς των εορτών!

Εσύ τι θες αυτά τα Χριστούγεννα;

Ό,τι και αν θες, θα το βρεις σίγουρα σε αυτή την έκθεση, όπου πολλοί γνωστοί καλλιτέχνες και εικαστικοί έχουν δημιουργήσει έργα τέχνης μοναδικά και ανεπανάληπτα. Εκεί θα βρεις μεταξύ άλλων: κοσμήματα, πίνακες, γλυπτά, κεραμικά, ψηφιδωτά, βιβλία, πρωτότυπα γούρια, υφασμάτινες ιδέες και μικροαντικείμενα. Όλα αυτά, θα γεμίσουν την gallery για έναν μήνα, πιο συγκεκριμένα 30/11/2018 – 28/12/2018.

Τι καλύτερο για ένα μοναδικό δώρο για τους αγαπημένους σου;

Τα πιο πολύχρωμα και γιορτινά εγκαίνια είναι αυτή την Παρασκευή, 30 Νοέμβρη, στις 20:30!

Συμμετέχουν οι καλλιτέχνες: Albino Giovanni, Biagini Marta, Βλαχογιάννη Βίκυ, Βλαχογιάννη Σοφία, Γαβρά Λίνα, Γκέκας Αστέρης, Καρατράντου Αναστασία, Κασούμη Λίτσα, Κουτμάνη Μαρία, Μώρης Γιάννης, Νασιοπούλου Ντιάνα, Ρίζος Νίκος, Σιαμούλη Κατερίνα, Τρωγαδή Ευαγγελία, Τσιάμη Σοφία, Ψυχογιού Δήμητρα

PurPur Gallery 
Ανθήλης 6Β Λαμία
Τηλέφωνο:22313 07050
Ανοιχτά: Τρίτη έως Παρασκευή 10.00-14.00 & 18.00-21.00 Σάββατο 10.00-14.00
Κυριακή & Δευτέρα κλειστά

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024