Δωρεά απορριμματοφόρου στο Δήμο Χαλκιδέων

Ένα ακόμη απορριμματοφόρο για τις ανάγκες της ανακύκλωσης, απέκτησε με δωρεά ο Δήμος Χαλκιδέων, στο πλαίσιο της συνεργασίας του με την Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης της Ανακύκλωσης. Η σχετική σύμβαση υπογράφηκε το βράδυ της Πέμπτης 29 Νοεμβρίου σε συμβολαιογραφικό γραφείο της Αθήνας, από τον Δήμαρχο Χαλκιδέων Χρήστο Παγώνη και την εκπρόσωπο της εταιρείας. Η αξία του […]

30 Νοεμβρίου 2018

του/της Newsroom

Ένα ακόμη απορριμματοφόρο για τις ανάγκες της ανακύκλωσης, απέκτησε με δωρεά ο Δήμος Χαλκιδέων, στο πλαίσιο της συνεργασίας του με την Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης της Ανακύκλωσης.

Η σχετική σύμβαση υπογράφηκε το βράδυ της Πέμπτης 29 Νοεμβρίου σε συμβολαιογραφικό γραφείο της Αθήνας, από τον Δήμαρχο Χαλκιδέων Χρήστο Παγώνη και την εκπρόσωπο της εταιρείας.

Η αξία του οχήματος, που δωρήθηκε στον Δήμο, ανέρχεται σε 53.000€ και θα παραδοθεί στον Δήμο στις αρχές της προσεχούς εβδομάδας.

Ο Δήμαρχος εξέφρασε την ικανοποίηση του, τονίζοντας ότι ένα απορριμματοφόρο θα μπει στη μάχη της καθημερινότητας που δίνει ο Δήμος Χαλκιδέων για να υπάρχουν καλύτερες υπηρεσίες προς τους δημότες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024