Εθελοντική αιμοδοσία από τον Σύνδεσμο Πελοποννησίων Ευβοίας

Εθελοντική αιμοδοσία υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Πελοποννησίων Εύβοιας πραγματοποιήθηκε χθες 21 Νοεμβρίου από τις 17.00 έως τις 20.00 μμ στο τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Χαλκίδας. Σκοπός της ημέρας εθελοντικής αιμοδοσίας που διοργανώθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά είναι η δημιουργία μιας ισχυρής τράπεζας αίματος που θα καλύπτει τις ανάγκες τόσο των μελών του Συνδέσμου όσο […]

22 Νοεμβρίου 2018

του/της Newsroom

Εθελοντική αιμοδοσία υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Πελοποννησίων Εύβοιας πραγματοποιήθηκε χθες 21 Νοεμβρίου από τις 17.00 έως τις 20.00 μμ στο τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Χαλκίδας.

Σκοπός της ημέρας εθελοντικής αιμοδοσίας που διοργανώθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά είναι η δημιουργία μιας ισχυρής τράπεζας αίματος που θα καλύπτει τις ανάγκες τόσο των μελών του Συνδέσμου όσο του ευρύτερου κοινωνικού συνόλου.

Όπως επεσήμανε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου κ. Θεοδόσης Γεωργουσόπουλος το θέμα της αναζήτησης και εξεύρεσης φιαλών αίματος στις περιπτώσεις ανάγκης είναι πολύ σοβαρό και τόνισε πως στόχος του Συνδέσμου είναι η πραγματοποίηση εθελοντικής αιμοδοσίας σε εξάμηνη βάση στο μέλλον.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

29 Μαρτίου 2024