Πιάστηκε «ποντικός» υπάλληλος

Στη σύλληψη άνδρα, προέβησαν άνδρες του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, χθες νωρίς το πρωί, σε περιοχή της Χαλκίδας, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής. Ειδικότερα στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, προέκυψε ότι ο συλληφθείς, εκμεταλλευόμενος την υπαλληλική του ιδιότητα, αφαιρούσε συστηματικά ποσότητες ασημιού, από εταιρεία στην περιοχή. Από τους αστυνομικούς κατασχέθηκαν, τόσο από την κατοχή του, όσο και […]

11 Νοεμβρίου 2018

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Στη σύλληψη άνδρα, προέβησαν άνδρες του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, χθες νωρίς το πρωί, σε περιοχή της Χαλκίδας, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Ειδικότερα στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, προέκυψε ότι ο συλληφθείς, εκμεταλλευόμενος την υπαλληλική του ιδιότητα, αφαιρούσε συστηματικά ποσότητες ασημιού, από εταιρεία στην περιοχή.

Από τους αστυνομικούς κατασχέθηκαν, τόσο από την κατοχή του, όσο και από την οικία του, έξι νάιλον σακούλες, οι οποίες περιείχαν ποσότητες του μεταλλεύματος, συνολικού μεικτού βάρους 22 κιλών και 991 γραμμαρίων, με την συνολική αξία του να υπερβαίνει το χρηματικό ποσό των 11.000 ευρώ.

Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ ο συλληφθείς, με την σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024