Στην ετήσια συνάντηση του “Κλάμπ του Στρασβούργου” ο Δήμαρχος Δωρίδος Γεώργιος Καπεντζώνης

Στις εργασίες της ετήσιας συνάντησης του Ευρωπαϊκού Δικτύου Πόλεων Club de Strasbourg (Κλαμπ του Στρασβούργου) συμμετείχε ο Δήμαρχος Δωρίδος Γεώργιος Καπεντζώνης. Ο Δήμαρχος Δωρίδος παραβρέθηκε στην συνάντηση των μελών του Δικτύου, που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο της πόλης του Στρασβούργου από τις 18 έως τις 21 Νοεμβρίου, ενώ αποφασιστικό ρόλο για την πρόσκλησή του είχαν τόσο […]

22 Νοεμβρίου 2018

του/της Newsroom

Στις εργασίες της ετήσιας συνάντησης του Ευρωπαϊκού Δικτύου Πόλεων Club de Strasbourg (Κλαμπ του Στρασβούργου) συμμετείχε ο Δήμαρχος Δωρίδος Γεώργιος Καπεντζώνης.

Ο Δήμαρχος Δωρίδος παραβρέθηκε στην συνάντηση των μελών του Δικτύου, που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο της πόλης του Στρασβούργου από τις 18 έως τις 21 Νοεμβρίου, ενώ αποφασιστικό ρόλο για την πρόσκλησή του είχαν τόσο ο Αντιπρόεδρος στο Ευρωπαϊκό Δίκτυο Πόλεων Club de Strasbourg, π. Αντιδήμαρχος και π. Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Τρικκαίων, Τάσος Κατσιάνης, όσο και ο πολιτευτής του Νομού Φωκίδας, Κωνσταντίνος Χαλιορής.

Ο Δήμαρχος Δωρίδος κατά την ομιλία του που εκφωνήθηκε στην αγγλική γλώσσα, αναφέρθηκε στο ζήτημα της διεκδίκησης αντισταθμιστικών ωφελημάτων προς άρση των επιπτώσεων από την κατασκευή της τεχνητής λίμνης του Μόρνου, καθώς και στις αναπτυξιακές επιπτώσεις, τα οικονομικά και περιβαλλοντικά προβλήματα, ενώ ανέπτυξε τις απόψεις της Δημοτικής Αρχής αναφορικά με την αξία της διαβούλευσης με τους πολίτες και της συμμετοχικής δημοκρατίας στην άσκηση πολιτικής.

Μετά το τέλος της ομιλίας του ο Δήμαρχος Δωρίδος δώρισε συμβολικά στον Δήμαρχο στης πόλης του Στρασβούργου, Ronald Ries και στην Αντιδήμαρχο και Πρόεδρο του Club de Strasbourg, Nawel Rafik-Elmrini ένα γλυπτό κλαδί ελιάς.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

27 Μαρτίου 2024