Συνεχίζονται οι εμβολιασμοί και οι έλεγχοι στο νοσοκομείο Λαμίας

Συνεχίζεται ο έλεγχος των Βιβλιαρίων Υγείας των μαθητών της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης καθώς και  των Νηπιαγωγείων, των Ιδιωτικών και Δημοτικών Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου Λαμιέων για την κάλυψη του εμβολιαστικού κενού  των μαθητών, καθώς και για την διασφάλιση της Δημόσιας Υγείας της σχολικής κοινότητας, όπως ενημερώνει ο διοικητής του Νοσοκομείου Λαμίας Βαγγέλης Χατζημαργαρίτης. Τον έλεγχο συνεχίζουν […]

6 Νοεμβρίου 2018

του/της Newsroom

Συνεχίζεται ο έλεγχος των Βιβλιαρίων Υγείας των μαθητών της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης καθώς και  των Νηπιαγωγείων, των Ιδιωτικών και Δημοτικών Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου Λαμιέων για την κάλυψη του εμβολιαστικού κενού  των μαθητών, καθώς και για την διασφάλιση της Δημόσιας Υγείας της σχολικής κοινότητας, όπως ενημερώνει ο διοικητής του Νοσοκομείου Λαμίας Βαγγέλης Χατζημαργαρίτης. Τον έλεγχο συνεχίζουν οι Επισκέπτριες Υγείας του Κέντρου Εμβολιασμού του Γ. Ν. Λαμίας.

Επιπλέον, συμπληρώνονται τα Ατομικά Δελτία Υγείας των Μαθητών (ΑΔΥΜ), κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού στο 22313-56081, 22313-56582 για το Παιδιατρικό Τακτικό Ιατρείο.

Παράλληλα, συνεχίζεται η διενέργεια   εμβολιασμών στους  μαθητές που φοιτούν στο Ειδικό Γυμνάσιο, στις τάξεις υποδοχής – Ζώνες Εκπαιδευτικής Προτεραιότητας (ΖΕΠ) του Δήμου Λαμιέων στους καταυλισμούς Ρομά, καθώς και στο Κέντρο Παιδικής Μέριμνας Αρρένων (ΚΠΜΑ) και στο Ορφανοτροφείο Θηλέων.

Επίσης, στα πλαίσια των προγραμμάτων στην κοινότητα, πραγματοποιούνται  εμβολιασμοί στα παιδιά των γυναικών που διαμένουν στον Ξενώνα Φιλοξενίας Γυναικών του Δήμου Λαμιέων. Επιπρόσθετα,  διενεργούνται εμβολιασμοί και προγράμματα αγωγής υγείας  στους οικότροφους της Μονάδας Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης Δομής Φθιώτιδας και στους διαμένοντες στο προστατευόμενο Διαμέρισμα της Εταιρείας Κοινωνικής Ψυχιατρικής και Ψυχικής Υγείας (ΕΚΨΚΨΥ)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024