Θήβα: εξιχνιάστηκε η υπόθεση με τις κλεμμένες μπαταρίες κινητής τηλεφωνίας

Τρεις ημεδαποί ηλικίας 29, 27 και 26 ετών ταυτοποιήθηκαν από το Τμήμα Ασφάλειας Θηβών, στα πλαίσια διερεύνησης περιπτώσεων κλοπών μπαταριών από εγκαταστάσεις εταιρείας κινητής τηλεφωνίας, σε περιοχές της Βοιωτίας και της Αττικής. Παράλληλα συνελήφθη ο ημεδαπός ιδιοκτήτης επιχείρησης ανακύκλωσης παλαιών σιδήρων στην ευρύτερη περιοχή της Θήβας, στην οποία εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 8 κλεμμένες μπαταρίες. Σε […]

22 Νοεμβρίου 2018

του/της Newsroom

Τρεις ημεδαποί ηλικίας 29, 27 και 26 ετών ταυτοποιήθηκαν από το Τμήμα Ασφάλειας Θηβών, στα πλαίσια διερεύνησης περιπτώσεων κλοπών μπαταριών από εγκαταστάσεις εταιρείας κινητής τηλεφωνίας, σε περιοχές της Βοιωτίας και της Αττικής.

Παράλληλα συνελήφθη ο ημεδαπός ιδιοκτήτης επιχείρησης ανακύκλωσης παλαιών σιδήρων στην ευρύτερη περιοχή της Θήβας, στην οποία εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 8 κλεμμένες μπαταρίες.

Σε βάρος των τριών ημεδαπών σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών, ενώ ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης κατηγορείται για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Την προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Θηβών, ενώ εξετάζεται η τυχόν εμπλοκή των κατηγορουμένων και σε άλλες συναφείς περιπτώσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024