Το Κέντρο Υγείας Αλιβερίου αναμορφώνεται

Ολοκληρώθηκε το έργο από τη δημοτική αρχή Κύμης Αλιβερίου, κατασκευής W.C. ΑΜΕΑ και διαμόρφωσης εσωτερικών-εξωτερικών Χώρων στο Κέντρο Υγείας Αλιβερίου προϋπολογισμού 23.560 ευρώ με ανάδοχο την εταιρεία «Βαλσαμάκης». Το έργο είχε ανατεθεί με τη διαδικασία της ηλεκτρονικής κλήρωσης και περιελάμβανε την ασφαλτόστρωση όλου του περιβάλλοντος χώρου του κέντρου υγείας , την δημιουργία WC και WC […]

5 Νοεμβρίου 2018

του/της Newsroom

Ολοκληρώθηκε το έργο από τη δημοτική αρχή Κύμης Αλιβερίου, κατασκευής W.C. ΑΜΕΑ και διαμόρφωσης εσωτερικών-εξωτερικών Χώρων στο Κέντρο Υγείας Αλιβερίου προϋπολογισμού 23.560 ευρώ με ανάδοχο την εταιρεία «Βαλσαμάκης».

Το έργο είχε ανατεθεί με τη διαδικασία της ηλεκτρονικής κλήρωσης και περιελάμβανε την ασφαλτόστρωση όλου του περιβάλλοντος χώρου του κέντρου υγείας , την δημιουργία WC και WC ΑΜΕΑ καθώς και την διαμόρφωση εσωτερικών χώρων (αποθήκες κλπ)

Την Παρασκευή το πρωί με την ολοκλήρωση των εργασιών το Κέντρο Υγείας επισκέφθηκαν ο Δήμαρχος Κύμης Αλιβερίου Θανάσης Μπουραντάς, οι αντιδήμαρχοι Γιώργος Μπόκαρης και Νίκος Μπαράκος και η επιβλέπουσα μηχανικός των τεχνικών υπηρεσιών του δήμου κ. Ελένη Γατσούλη

Πρόκειται για μια σημαντική παρέμβαση για την εξυπηρέτηση των πολιτών και την βελτίωση στην πρόσβαση των επισκεπτών και των ασθενοφόρων στο Κέντρο Υγείας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

24 Απριλίου 2024