Κύμη: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Άρμστεντ

Ο Μάλκολμ Άρμστεντ είναι πλέον παίκτης της Κύμης, με την ομάδα της Εύβοιας να ανακοινώνει την απόκτησή του. Παίκτης της Κύμης είναι πλέον ο Μάλκολμ Άρμστεντ (29 χρονών, 1.83 μέτρα, γκαρντ), όπως ανακοίνωσε η ομάδα της Εύβοιας. Ο Αμερικανός γκαρντ, ο οποίος την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στην χώρα μας με την φανέλα του Ρεθύμνου, θα […]

19 Δεκεμβρίου 2018

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Ο Μάλκολμ Άρμστεντ είναι πλέον παίκτης της Κύμης, με την ομάδα της Εύβοιας να ανακοινώνει την απόκτησή του.

Παίκτης της Κύμης είναι πλέον ο Μάλκολμ Άρμστεντ (29 χρονών, 1.83 μέτρα, γκαρντ), όπως ανακοίνωσε η ομάδα της Εύβοιας. Ο Αμερικανός γκαρντ, ο οποίος την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στην χώρα μας με την φανέλα του Ρεθύμνου, θα αντικαταστήσει τον Ρέτζιναλντ Χολμς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η ΚΑΕ Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης ανακοινώνει την συμφωνία της με τον Αμερικάνο αθλητή Malcolm Armstead, ο οποίος αντικαθιστά στο ρόστερ της ομάδας μας τον Reginald Holmes. O Armstead είναι 29 ετών, γεννημένος την 1η Αυγούστου 1989, έχει ύψος 1,83μ. και αγωνίζεται στις θέσεις των γκαρντ.

Ο νέος Αμερικάνος της Κύμης είναι παλιός γνώριμος του ελληνικού πρωταθλήματος, καθώς την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στο Ρέθυμνο, όπου σε 19 παιχνίδια σημείωνε κατά μέσο όρο 11,5 πόντους, έδινε 4,1 ασίστ και μάζευε 2,2 ριμπάουντ. Επιπλέον, την σεζόν 2015/16 είχε φορέσει για τρία παιχνίδια την φανέλα της ΑΕΚ. Φέτος άρχισε την αγωνιστική χρονιά στο τουρκικό πρωτάθλημα και στην Buyukcekmece, ενώ στο παρελθόν έχει παίξει σε άλλες δύο τούρκικες ομάδες, την IBB και την Yeşilgiresun, στην Σλοβενία με την Krka, στην Ρωσία με την Avtodor Saratov και στην Λιθουανία με την Neptunas. Πλέον γίνεται κάτοικος Χαλκίδας και θα αγωνίζεται με την φανέλα της Κύμης, με το ντεμπούτο του να αναμένεται να γίνει στο εκτός έδρας ματς με τον Ήφαιστο Λήμνο το προσεχές Σάββατο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

27 Μαρτίου 2024