ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Μέσα απ’ το ‘’ Pindus Trail ‘’ το μονοπάτι των 500 χλμ , η ανάδειξη του τμήματος της Ευρυτανίας , που περνά από Μάραθο – Κερασοχώρι – Μεγάλο Χωριό – Καλιακούδα. Το εν λόγω πεζοπορικό πέρασμα στην ορεινή Ελλάδα , ξεκινάει από τους Δελφούς και φτάνει ως τις Πρέσπες. Ποικίλες δράσεις εθελοντισμού από τους εκπαιδευτικούς […]

11 Δεκεμβρίου 2018

του/της Newsroom

  • Μέσα απ’ το ‘’ Pindus Trail ‘’ το μονοπάτι των 500 χλμ , η ανάδειξη του τμήματος της Ευρυτανίας , που περνά από Μάραθο – Κερασοχώρι – Μεγάλο Χωριό – Καλιακούδα. Το εν λόγω πεζοπορικό πέρασμα στην ορεινή Ελλάδα , ξεκινάει από τους Δελφούς και φτάνει ως τις Πρέσπες.
  • Ποικίλες δράσεις εθελοντισμού από τους εκπαιδευτικούς της περιοχής των Θηβών, με τεράστια επιτυχία. Πρόκειται για πρόγραμμα του Ιδρύματος ‘’Νιάρχος ‘’ που συντονίζει η Σχολική Σύμβουλος κα Άννα Ζουγανέλη , με σημαντικότατη προσφορά η τελευταία και στη Βόρεια Εύβοια.
  • Στο αγαπημένο της Μικρό Χωριό (Νέο) , αναπαύεται σε ηλικία 95 ετών , η εμβληματική μορφή της Εθνικής Αντίστασης ,Ναυσικά Φλέγκα – Παπαδάκη. Με σπουδαίο αγωνιστικό έργο στην Ευρυτανία και λογοτεχνική Φλέβα. Δικό της το ποίημα ‘’Του Μικρού Χωριού’’ που έγινε τραγούδι – σύμβολο της αντιστασιακής πάλης σε μουσική Αλεξάνδρου Ξένου.
  • Περήφανη πόλη , το όνομα του Συνδυασμού του κου Θύμιου Καραΐσκου , για το Δήμο της Λαμίας.
  • Βραβείο στη βοιωτική πρωτεύουσα , για τον τρόπο που διαχειρίστηκε ο Δήμος , το θέμα με τους πρόσφυγες.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΤΡΟΥ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024