,

Ευθύμιος Καραΐσκος: Επίσκεψη στους επιχειρηματίες της Λαμίας τη Λευκή Νύχτα!

Δίπλα στους επαγγελματίες, επιχειρηματίες και μαγαζάτορες βρέθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Λαμιέων κύριος Ευθύμιος Καραΐσκος , το βράδυ της Παρασκευής, ενόψει της Λευκής Νύχτας, θέλοντας να αφουγκραστεί τις ανάγκες της αγοράς και του κόσμου για να μπορέσει να συντελέσει όσο το δυνατόν εποικοδομητικότερα στην πρακτική και ρεαλιστική κάλυψή τους. Επισκέφτηκε πολλά καταστήματα, συνομίλησε με πολλούς ιδιοκτήτες […]

2 Δεκεμβρίου 2018

του/της Newsroom

Δίπλα στους επαγγελματίες, επιχειρηματίες και μαγαζάτορες βρέθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Λαμιέων κύριος Ευθύμιος Καραΐσκος , το βράδυ της Παρασκευής, ενόψει της Λευκής Νύχτας, θέλοντας να αφουγκραστεί τις ανάγκες της αγοράς και του κόσμου για να μπορέσει να συντελέσει όσο το δυνατόν εποικοδομητικότερα στην πρακτική και ρεαλιστική κάλυψή τους.

Επισκέφτηκε πολλά καταστήματα, συνομίλησε με πολλούς ιδιοκτήτες αλλά και κόσμο που είχε βγει να ψωνίσει, ενώ δεν έλειψαν και τα κεράσματα!

Δείτε τι δήλωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Λαμιέων:

“Για να αξιώνεις να διοικήσεις έναν δήμο σαν τη Λαμία πρέπει να αφουγκράζεσαι την αγορά της.
Πρέπει να βρίσκεσαι καθημερινά δίπλα στους πολίτες, τους επιχειρηματίες και μαγαζάτορες, τους πελάτες τους, να ακούς προσεκτικά τους προβληματισμούς τους και να σχεδιάζεις λύσεις χειροπιαστές, πρακτικές και με αποτέλεσμα.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους χθες με καλωσόρισαν στα μαγαζιά τους αλλά και σε όλους όσους πρόκειται να βρεθούμε δίπλα τους τις επόμενες μέρες.
Για μια Περήφανη Πόλη με Περήφανους επαγγελματίες!”

Δείτε φωτογραφίες από την επίσκεψη του κύριου Καραΐσκου στην αγορά:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

18 Απριλίου 2024