Τρίτη, Ιούλιος 14

Καρπενήσι: Έναρξη γιορτών Χειμώνα 2018-2019 με Κώστα Μαρτάκη!

0

Το πρόγραμμα εκδηλώσεων γιορτών Χειμώνα 2018 – 2019 ανακοίνωσε o Δήμος Καρπενησίου.

Η έναρξη θα γίνει αυτή την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018, στην κεντρική Πλατεία Καρπενησίου, στις 19:00. Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση του Δήμου:

Ανάβουμε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Καρπενήσι

«Η πλατεία μας στολίστηκε γιορτινά! Ανάβουμε το δέντρο μας μετρώντας αντίστροφα, διασκεδάζουμε και χορεύουμε στους ρυθμούς του Κώστα Μαρτάκη, ενώ η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου μας γεμίζει τη βραδιά με χριστουγεννιάτικες μελωδίες. Οι μικροί μας φίλοι θα απολαύσουν το Carousel που θα στηθεί, ενώ οι μεγάλοι στηρίζουμε τη μικρή γιορτινή αγορά από τους νέους της πόλης μας και το χριστουγεννιάτικο παζάρι αγάπης του ΚΔΑΠ ΜΕΑ “Ανεμώνη” ενισχύοντας το έργο τους.

Ο Δήμος Καρπενησίου μας προσφέρει χριστουγεννιάτικες μπάλες, για να στολίσουμε όλοι μαζί με τις ευχές μας τα ελατάκια της πλατείας!»

Ανάβουμε το Δέντρο μαζί με τον Κώστα Μαρτάκη!

Και είμαστε ακόμα στην αρχή!

Μετά την έναρξη όμως έπεται και συνέχεια, και όσο πάει γίνεται και καλύτερο!

Μια από τις μεγαλύτερες εκδηλώσεις και θεσμό πλέον του Δήμου Καρπενησίου αποτελεί το «Πνεύμα των Χριστουγέννων», μια βραδιά βράβευσης της προσφοράς μικρών αλλά και μεγάλων. Φέτος αυτό θα λάβει χώρα το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου και ώρα 20:00 στο Συνεδριακό Κέντρο Καρπενησίου.

Παραμονή Χριστουγέννων, 24 Δεκέμβρη, ανάβουμε στο Καρπενήσι το φαναράκι μας και το αφήνουμε να πετάξει ψηλά. Κεντρική Πλατεία Καρπενησίου, ώρα 19:30.

Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου και ώρα 19:00 ακολουθούν τα εγκαίνια του πρώτου Μουσείου Βουνού στην Ελλάδα. Μουσείο Βουνού (πρώην ΔΕΥΑΚ).

Επίσης Τετάρτη 26 Δεκέμβρη 2018 αλλά και Τρίτη 1 Ιανουαρίου 2019 ο Δήμος διοργανώνει δύο Street parties, με πολύ χορό, μουσική και αστείρευτο κέφι.

27 Δεκεμβρίου ταξιδεύουμε μουσικά παρέα με την Γιώτα Νέγκα!

Την Πέμπτη 27 Δεκέμβρη ταξιδεύουμε όλοι μαζί με την χαρισματική φωνή της Γιώτας Νέγκα, η οποία βάζει τη δική της προσωπική σφραγίδα σε μια μοναδική βραδιά. Συνεδριακό Κέντρο Καρπενησίου, ώρα 21:00.

Το καλύτερο το άφησα για το τέλος, αφού Κυριακή 30 Δεκέμβρη στις 11:00 εγκαινιάζουμε τον Στεγασμένο Παιδικό Πολυχώρο (παλαιό ΚΤΕΛ), με τρελό χριστουγεννιάτικο πάρτι, καθώς και πολλά παιχνίδια και εκπλήξεις για τους μικρούς της παρέας!

Και φυσικά, η αυλαία του 2018 δεν θα μπορούσε να κλείσει χωρίς την έλευση του Άγιου Βασίλη! Ο Άγιος Βασίλης έρχεται λοιπόν στο Καρπενήσι τη Δευτέρα 31 Δεκέμβρη! Άραγε, ήμασταν καλά παιδιά φέτος;

Καλές γιορτές σε όλους!

Δείτε το πρόγραμμα συνοπτικά παρακάτω σε φωτογραφία:

 

Κοινοποίηση.

Αφήστε μια απάντηση