,

Λαμία: Ημερίδα Εθελοντισμού «Όλοι μαζί μία αγκαλιά»

Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού σήμερα Τετάρτη 5 Δεκέμβρη και ο Δήμος Λαμιέων την τιμά με μια ιδιαίτερη Ημερίδα. Σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας διοργανώνουν Ημερίδα Εθελοντισμού με τίτλο «Όλοι μαζί μία αγκαλιά» που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 10:30 -15:00, στο Πολιτιστικό Κέντρο Λαμίας, που βρίσκεται στην οδό Λεωνίδου 9-11. […]

5 Δεκεμβρίου 2018

του/της Newsroom

Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού σήμερα Τετάρτη 5 Δεκέμβρη και ο Δήμος Λαμιέων την τιμά με μια ιδιαίτερη Ημερίδα. Σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας διοργανώνουν Ημερίδα Εθελοντισμού με τίτλο «Όλοι μαζί μία αγκαλιά» που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 10:30 -15:00, στο Πολιτιστικό Κέντρο Λαμίας, που βρίσκεται στην οδό Λεωνίδου 9-11.

Εκεί, θα μάθουμε πολλά για το πώς μπορούμε και εμείς να προσφέρουμε, αφού οι Εθελοντικές Ομάδες, Σύλλογοι και Οργανώσεις που δρουν στο Δήμο αλλά και στην ευρύτερη περιοχή μας θα παρουσιάσουν το έργο και τη δράση τους ανάλογα με τον τομέα στον οποίο δραστηριοποιούνται.

Στόχος της Ημερίδας,  είναι η γνωριμία και αλληλεπίδραση μεταξύ των εθελοντών, ο γόνιμος διάλογος και η ζύμωση ιδεών για περαιτέρω συνεργασία μεταξύ των Συλλόγων αλλά και η ανάπτυξη του εθελοντικού κινήματος στο Δήμο μας.

Ας γίνουμε όλοι μαζί μια αγκαλιά σε όσους και ό,τι μας χρειάζεται!

Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.

Δείτε το πρόγραμμα της Ημερίδας Εθελοντισμού παρακάτω:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

29 Μαρτίου 2024