,

Λαμία: Ο “Καρυοθραύστης” έρχεται το Σάββατο 15/12 στο Πολιτιστικό Κέντρο!

Το κλασσικό παραμύθι των Χριστουγέννων έρχεται φέτος από το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος! Τα παιδιά, οι εργαζόμενοι του Παραρτήματος Προστασίας Παιδιού Φθιώτιδος, τα Μέλη και ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος, κ. Θεόδωρος Π. Δημόπουλος απευθύνουν και φέτος πρόσκληση για την καθιερωμένη πλέον ετήσια Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση τους. Η ιστορία […]

7 Δεκεμβρίου 2018

του/της Newsroom

Το κλασσικό παραμύθι των Χριστουγέννων έρχεται φέτος από το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος!

Τα παιδιά, οι εργαζόμενοι του Παραρτήματος Προστασίας Παιδιού Φθιώτιδος, τα Μέλη και ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος, κ. Θεόδωρος Π. Δημόπουλος απευθύνουν και φέτος πρόσκληση για την καθιερωμένη πλέον ετήσια Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση τους.

Η ιστορία ενός από τα πιο διάσημα και αγαπημένα παιδικά παραμύθια των Χριστουγέννων, «Ο Καρυοθραύστης» είναι εκείνη που θα ζωντανέψει στο πλαίσιο της προγραμματισμένης θεατρικής παράστασης και μαζί με εκείνη όλα τα θετικά συναισθήματα και μηνύματα που έχουν ανάγκη τα παιδιά ιδίως στις ημέρες των εορτών που πλησιάζουν.

Η εκδήλωση που αποτελεί συνδιοργάνωση του ενός από τα τρία Παραρτήματα που εποπτεύονται από το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος, του Δήμου Λαμιέων και των Σχολών «Κέφος», θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 19:30 στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Λαμιέων (Λεωνίδου 11).

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=NtOvqWZW6xs[/embedyt]

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024