Παίκτες της Κύμης επισκέφτηκαν σχολεία της περιοχής και μίλησαν σε μαθητές

Το δελτίο Τύπου της Κύμης αναφέρει: «Μπορεί ο καιρός να μην ήταν απόλυτος σύμμαχος, καθώς είχε βροχή και αρκετό κρύο, αλλά αυτό δεν εμπόδισε τον Γυμναστικό Σύλλογο Κύμης από το να πραγματοποιήσει τις καθιερωμένες πλέον του επισκέψεις σε σχολεία της περιοχής. Αρχικά, την Τετάρτη το πρωί αντιπροσωπεία της ομάδας μας επισκέφτηκε τους  «γείτονες» μας στο […]

9 Δεκεμβρίου 2018

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Το δελτίο Τύπου της Κύμης αναφέρει: «Μπορεί ο καιρός να μην ήταν απόλυτος σύμμαχος, καθώς είχε βροχή και αρκετό κρύο, αλλά αυτό δεν εμπόδισε τον Γυμναστικό Σύλλογο Κύμης από το να πραγματοποιήσει τις καθιερωμένες πλέον του επισκέψεις σε σχολεία της περιοχής.

Αρχικά, την Τετάρτη το πρωί αντιπροσωπεία της ομάδας μας επισκέφτηκε τους  «γείτονες» μας στο Λύκειο της Κανήθου. Εκεί είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τους μαθητές και να τους μιλήσουν για τα οφέλη, αλλά και τις απαιτήσεις του επαγγελματικού αθλητισμού. Να σημειώσουμε ότι για πρώτη φορά παρόντες στην επίσκεψη ήταν και αθλητές του Εφηβικού τμήματος της Κύμης, οι οποίοι μίλησαν στους συνομηλίκους τους για το νέο τους ξεκίνημα ως μέλη της ομάδας μας.

Την επόμενη ημέρα, το πρωί της Πέμπτης, μια άλλη αντιπροσωπεία της Κύμης βρέθηκε στο 1ο Λύκειο Χαλκίδας, δείχνοντας για μια ακόμη φορά το πόσο σημαντικό είναι το να έρθουν οι νέοι της περιοχής σε άμεση επαφή με τον αθλητισμό. Να σημειώσουμε ότι στο τέλος και των δύο επισκέψεων οι παίκτες του ΓΣ Κύμης δεν παρέλειψαν να καλέσουν τους μαθητές των σχολείων στο κυριακάτικο εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας μας με αντίπαλο τον Χολαργό, ένα ματς που είναι πολύ κρίσιμο για την εξέλιξη του πρωταθλήματος».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

27 Μαρτίου 2024