Τετάρτη, Αύγουστος 12

6ος Περιφερειακός Μαθητικός Διαγωνισμός Στερεάς Ελλάδας για την επιχειρηματικότητα και την καινοτομία!

0

Τα 5 Επιμελητήρια της Στερεάς Ελλάδας, σε συνεργασία με την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων, την Περιφέρεια, το Σύνδεσμο Βιομηχανιών Στερεάς Ελλάδας και την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης, διοργανώνουν για 6η συνεχή χρονιά το διαγωνισμό, με στόχο οι μαθητές να έρθουν σε επαφή με το «επιχειρείν» και να αντιληφθούν ότι η υγιής επιχειρηματική δραστηριοποίηση είναι ικανή να προσφέρει ισχυρές δυνατότητες δημιουργικής & ικανοποιητικής ενασχόλησης.

Τα Επιμελητήρια της Στερεάς Ελλάδας, στο πλαίσιο της περιφερειακής συνεργασίας, συνδιοργανώνουν κάθε χρόνο με ιδιαίτερη επιτυχία τον Περιφερειακό Μαθητικό Διαγωνισμό Στερεάς Ελλάδας με θέμα την επιχειρηματικότητα και την καινοτομία. Σκοπός αυτής της δράσης αποτελεί η διασύνδεση της εκπαίδευσης και της επιχειρηματικότητας, δεδομένου ότι καμία δραστηριότητα δεν μπορεί να έχει επιτυχία και διάρκεια χωρίς ικανοποιητικό εκπαιδευτικό υπόβαθρο.

Φέτος διοργανώνεται ο διαγωνισμός για 6η συνεχόμενη χρονιά και καταβάλλεται προσπάθεια για τη μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή των μαθητών στη διαδικασία. Ήδη έχουν δημιουργηθεί:

  1. ιστοσελίδα με τις σχετικές πληροφορίες (www.chambers4youth.gr) και
  2. σχετική σελίδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (facebook & instagram)

ενώ τις επόμενες ημέρες θα αποσταλούν, σε όλα τα σχολεία της Περιφέρειας, ενημερωτικά φυλλάδια.

Οραματίσου – Σκέψου – Δημιούργησε!

Κοινοποίηση.

Αφήστε μια απάντηση