Με βροχές υποδεχόμαστε την εβδομάδα

Για σήμερα Δευτέρα αναμένεται συννεφιά, με μικρή πιθανότητα βροχής στη Λαμία. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται από 7 έως 14 βαθμούς Κελσίου και οι άνεμοι θα πνέουν από 3 έως 4 μποφόρ. Από αύριο Τρίτη φαίνεται να βελτιώνεται ο καιρός με αραιή συννεφιά και τον άνεμο να πνέει από 2 έως 3 μποφόρ. Μικρή πτώση θερμοκρασίας […]

10 Δεκεμβρίου 2018

του/της Newsroom

Για σήμερα Δευτέρα αναμένεται συννεφιά, με μικρή πιθανότητα βροχής στη Λαμία. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται από 7 έως 14 βαθμούς Κελσίου και οι άνεμοι θα πνέουν από 3 έως 4 μποφόρ. Από αύριο Τρίτη φαίνεται να βελτιώνεται ο καιρός με αραιή συννεφιά και τον άνεμο να πνέει από 2 έως 3 μποφόρ. Μικρή πτώση θερμοκρασίας θα υπάρξει κατά τη διάρκεια της ημέρας και ξημερώματα Τετάρτης θα φτάσει τους 2 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θήβα η θερμοκρασία θα φτάσει τους 13 βαθμούς Κελσίου με ασθενή κατά τόπους βροχή, η οποία σταδιακά θα εξασθενήσει. Ο άνεμος θα πνέει από 2 έως 3 μποφόρ. Πτώση θερμοκρασίας θα σημειωθεί αύριο Τρίτη και αναμένονται βροχές. Ξημερώματα Τετάρτης το θερμόμετρο θα αγγίξει τον 1 βαθμό Κελσίου.

Στη Λιβαδειά αναμένεται ασθενής βροχή για σήμερα Δευτέρα. Σταδιακή πτώση θερμοκρασίας θα υπάρξει κατά τη διάρκεια της ημέρας, με τον άνεμο να πνέει από 3 έως 4 μποφόρ. Αύριο Τρίτη θα βρέξει κατά τόπους και η θερμοκρασία θα πέφτει σταδιακά. Ξημερώματα Τετάρτης η θερμοκρασία θα φτάσει τον 1 βαθμό Κελσίου.

Στη Χαλκίδα αναμένονται βροχές, με τον άνεμο να πνέει στα 4 μποφόρ και τη θερμοκρασία να πέφτει στους 9 βαθμούς Κελσίου. Σταθερός θα παραμείνει και για αύριο με βροχές και πτώση θερμοκρασίας. Σταδιακή βελτίωση θα υπάρξει από την Τετάρτη.

Στο Καρπενήσι θα παρουσιαστεί ασθενής βροχή. Η θερμοκρασία θα βρίσκεται στους 7 βαθμούς Κελσίου, ενώ θα πέφτει καθ ‘όλη τη διάρκεια της ημέρας. Αύριο Τρίτη το θερμόμετρο θα δείχνει 0 βαθμούς Κελσίου, κατά τις πρώτες πρωινές ώρες, ενώ αναμένεται χιονόπτωση κατά τις νυχτερινές ώρες. Ξημερώματα Τετάρτης η θερμοκρασία θα φτάσει τους -2 βαθμούς Κελσίου, με αραιή συννεφιά κατα τη διάρκεια της ημέρας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

20 Απριλίου 2024