Αποκατάσταση της προτομής του Παντελή Πουλιόπουλου στην Θήβα

Επανατοποθέτηση της προτομής του Θηβαίου Παντελή Πουλιόπουλου πραγματοποιήθηκε στις 9 Δεκεμβρίου στην Θήβα, στα πλαίσια εκδήλωσης που διοργανώθηκε από την “Ανοιχτή Επιτροπή για την αποκατάσταση της μνήμης του”. Η Δημοτική Αρχή φρόντισε για την αποκατάσταση της προτομής που εκλάπη το 2016, γεγονός που καταδικάστηκε απερίφραστα από τον Δήμο Θηβαίων, αναθέτοντας την φιλοτέχνησή της στον γλύπτη […]

11 Δεκεμβρίου 2018

του/της Newsroom

Επανατοποθέτηση της προτομής του Θηβαίου Παντελή Πουλιόπουλου πραγματοποιήθηκε στις 9 Δεκεμβρίου στην Θήβα, στα πλαίσια εκδήλωσης που διοργανώθηκε από την “Ανοιχτή Επιτροπή για την αποκατάσταση της μνήμης του”.

Η Δημοτική Αρχή φρόντισε για την αποκατάσταση της προτομής που εκλάπη το 2016, γεγονός που καταδικάστηκε απερίφραστα από τον Δήμο Θηβαίων, αναθέτοντας την φιλοτέχνησή της στον γλύπτη Ιάσονα Μέγκουλα. Την εκδήλωση χαιρέτισε ο Γεν. Γραμματέας του Δήμου κ. Χάρης Μελετίου, ο οποίος μετέφερε μήνυμα του Δήμαρχου Θηβαίων.

Ο κ. Σπυρίδων Νικολάου στο μήνυμά του ότι ήταν το ελάχιστο που μπορούσε να πράξει ο Δήμος στην μνήμη του ανθρώπου που εμπνέει τις μελλοντικές γενεές, μέσα από την αγωνιστική και ανυποχώρητη στάση του, για την υπεράσπιση των αδυνάτων και την κατοχύρωση των ατομικών και κοινωνικών δικαιωμάτων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024