Διανομή τροφίμων από τον Δήμο Χαλκιδέων σε δικαιούχους ΤΕΒΑ

Διανομή τροφίμων σε δικαιούχους του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας Απόρων (ΤΕΒΑ), ξεκίνησε σήμερα το πρωί ο Δήμος Χαλκιδέων, μέσω του Δημοτικού Οργανισμού Παιδείας, Προστασίας και Αλληλεγγύης Χαλκίδας (ΔΟΠΠΑΧ). Η διανομή αφορά 4.595 δικαιούχους που αντιστοιχούν σε 1937 οικογένειες και επιλέγονται σύμφωνα με εισοδηματικά και περιουσιακά κριτήρια, ενώ το πρόγραμμα εφαρμόζεται μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής ή […]

14 Δεκεμβρίου 2018

του/της Newsroom

Διανομή τροφίμων σε δικαιούχους του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας Απόρων (ΤΕΒΑ), ξεκίνησε σήμερα το πρωί ο Δήμος Χαλκιδέων, μέσω του Δημοτικού Οργανισμού Παιδείας, Προστασίας και Αλληλεγγύης Χαλκίδας (ΔΟΠΠΑΧ).

Η διανομή αφορά 4.595 δικαιούχους που αντιστοιχούν σε 1937 οικογένειες και επιλέγονται σύμφωνα με εισοδηματικά και περιουσιακά κριτήρια, ενώ το πρόγραμμα εφαρμόζεται μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής ή και Βασικής Υλικής Συνδρομής.

Την διαδικασία συντονίζει ο Πρόεδρος του Δημοτικού Οργανισμού, Σωτήρης Ανυφαντής, ο οποίος τόνισε ότι στόχος είναι η διανομή τροφίμων να γίνεται σε συνθήκες αξιοπρέπειας, που να εξυπηρετούν απόλυτα τους δικαιούχους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

29 Μαρτίου 2024