Επίσκεψη μαθητών στο δημαρχείο Χαλκίδας

Επίσκεψη από μαθητές και εκπαιδευτικούς τεσσάρων Γυμνασίων, δύο του Δήμου Χαλκιδέων και δύο της Κύπρου, δέχθηκε την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου, στο Δημαρχιακό Μέγαρο “Κότσικα”, ο Δήμαρχος Χαλκιδέων Χρήστος Παγώνης. Πρόκειται για το 6ο Γυμνάσιο Χαλκίδας, το Γυμνάσιο της Δροσιάς, καθώς και τα Γυμνάσια Δερύνειας και Παραλιμνίου Αμμοχώστου, τα οποία συμμετέχουν στο Διεθνές Δίκτυο Διασχολικών Συμπράξεων […]

14 Δεκεμβρίου 2018

του/της Newsroom

Επίσκεψη από μαθητές και εκπαιδευτικούς τεσσάρων Γυμνασίων, δύο του Δήμου Χαλκιδέων και δύο της Κύπρου, δέχθηκε την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου, στο Δημαρχιακό Μέγαρο “Κότσικα”, ο Δήμαρχος Χαλκιδέων Χρήστος Παγώνης.

Πρόκειται για το 6ο Γυμνάσιο Χαλκίδας, το Γυμνάσιο της Δροσιάς, καθώς και τα Γυμνάσια Δερύνειας και Παραλιμνίου Αμμοχώστου, τα οποία συμμετέχουν στο Διεθνές Δίκτυο Διασχολικών Συμπράξεων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Ελλάδας – Κύπρου, με την επωνυμία “Χρυσοπράσινο Φύλλο”.

Ο Δήμαρχος Χαλκιδέων καλωσόρισε τους μαθητές και συνοδούς τους, ενημέρωσε αυτούς για τη ιστορία της Χαλκίδας και του Δήμου γενικότερα και τόνισε ότι λειτουργούν δημιουργικά οι διασχολικές συμπράξεις και ασφαλώς οι μαθητές θα έχουν πολλά οφέλη μέσα από το συγκεκριμένο πρόγραμμα.

Κατά την παρουσία των μαθητών στο Δημαρχείο, ο Δήμαρχος προσέφερε από ένα αναμνηστικό για κάθε σχολείο, ενώ και οι Κύπριοι μαθητές του προσέφεραν ένα λεύκωμα.

Επιπλέον, ο Δήμαρχος μίλησε με κατοίκους της περιοχής, τονίζοντας ότι η Δημοτική Αρχή θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να επιλυθούν τα προβλήματα της καθημερινότητάς τους, που αποτελούσαν αιτήματα πολλών χρόνων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

29 Μαρτίου 2024