,

Συνεδρίαση της Πολιτικής Προστασίας στην Περιφερειακή Ενότητα Εύβοιας

Συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας, πραγματοποιήθηκε χθες στην Αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου Π.Ε. Εύβοιας, έπειτα από πρόσκληση του αντιπεριφερειάρχη, Φάνη Σπανού. Θέματα της συνεδρίασης, στην οποία συμμετείχαν όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς καθώς και σύλλογοι εθελοντών, ήταν ο απολογισμός της θερινής περιόδου 2018, καθώς και ο προγραμματισμός και η λήψη προληπτικών μέτρων, εν όψει της […]

14 Δεκεμβρίου 2018

του/της Newsroom

Συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας, πραγματοποιήθηκε χθες στην Αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου Π.Ε. Εύβοιας, έπειτα από πρόσκληση του αντιπεριφερειάρχη, Φάνη Σπανού.

Θέματα της συνεδρίασης, στην οποία συμμετείχαν όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς καθώς και σύλλογοι εθελοντών, ήταν ο απολογισμός της θερινής περιόδου 2018, καθώς και ο προγραμματισμός και η λήψη προληπτικών μέτρων, εν όψει της χειμερινής περιόδου.

Ο κ. Σπανός, αφού έκανε έναν απολογισμό σχετικά με την φωτιά του Αυγούστου στο Κοντοδεσπότι αλλά και τις πλημμύρες του Σεπτεμβρίου στο Μαντούδι, μίλησε για τον προγραμματισμό εν όψει χειμερινής περιόδου, εστιάζοντας στην διαθεσιμότητα και την ετοιμότητα του στόλου μηχανημάτων, σε περίπτωση ανάγκης, αλλά και στην ενημέρωση των πολιτών.

Ο αντιπεριφερειάρχης επεσήμανε την καλή συνεργασία με όλους τους φορείς και τόνισε πως υπάρχει πλήρης ετοιμότητα για την πρόληψη και αντιμετώπιση ανάλογων φαινομένων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

25 Απριλίου 2024