“Λύση Τώρα” το όνομα της παράταξης του Βασίλη Καθαροσπόρη

Η ομάδα του υποψήφιου Δημάρχου, Βασίλη Καθαροσπόρη, συναντήθηκε σε οικογενειακό και εορταστικό κλίμα εν όψει Χριστουγέννων, για να συζητήσει και να αποφασίσει το όνομα της παράταξης, με την οποία θα διεκδικήσει το Δήμο Χαλκιδέων. Το “παρών” έδωσαν άνθρωποι από όλο τον Καλλικρατικό Δήμο, που έχουν ήδη εξασφαλίσει μια θέση στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού. Ο υποψήφιος […]

18 Δεκεμβρίου 2018

του/της Newsroom

Η ομάδα του υποψήφιου Δημάρχου, Βασίλη Καθαροσπόρη, συναντήθηκε σε οικογενειακό και εορταστικό κλίμα εν όψει Χριστουγέννων, για να συζητήσει και να αποφασίσει το όνομα της παράταξης, με την οποία θα διεκδικήσει το Δήμο Χαλκιδέων. Το “παρών” έδωσαν άνθρωποι από όλο τον Καλλικρατικό Δήμο, που έχουν ήδη εξασφαλίσει μια θέση στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Βασίλης Καθαροσπόρης, μετά τον χαιρετισμό του και τις ευχαριστίες στους περισσότερους από 180 παρευρισκόμενους, κάλεσε τους ανθρώπους της “οικογένειάς” του να αποφασίσουν ανάμεσα σε τρία πιθανά ονόματα για την παράταξη.

Στον χαιρετισμό του, ο υποψήφιος Δήμαρχος Βασίλης Καθαροσπόρης, δήλωσε ότι: “Εμείς δεν είμαστε για ατσαλάκωτα κοστούμια και χαμόγελα χωρίς ουσία. Εμείς δεν κάνουμε την κίνηση μας για να κλειστούμε στα κάστρα των γραφείων μας”.

Υπογράμμισε την θέση του συνδυασμού, για την δουλειά που πρέπει να γίνει στον Δήμο Χαλκιδέων, ενώ επεσήμανε ότι η προσπάθεια που έχει ξεκινήσει, έχει στόχο να βρει την πόλη νικήτρια και να αντιμετωπίσει τα πραγματικά προβλήματά της, με ρεαλιστικές λύσεις που θα δώσουν ανάσα στην δύσκολη καθημερινότητα των πολιτών, καθώς αποτελείται από ανθρώπους που ξέρουν τις ανάγκες και τις ελλείψεις και δεν φοβούνται να “λερώσουν” τα χέρια τους για να φέρουν αποτελέσματα για την πόλη και τους ανθρώπους της.

Μετά από συζήτηση και ανάλυση μεταξύ των 3 προτάσεων, η κίνηση Καθαροσπόρη κατέληξε στο όνομα «Λύση Τώρα».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

23 Απριλίου 2024