Σύγκληση Δημοτικού Συμβουλίου στον Δήμο Θηβαίων

Δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Θηβαίων, θα πραγματοποιηθεί στις 19 Δεκεμβρίου και ώρα 18.00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του παλαιού Δημοτικού Καταστήματος του Δήμου. Μεταξύ των θεμάτων που θα συζητηθούν και θα ληφθούν αποφάσεις είναι η έγκριση του ολοκληρωμένου πλαισίου δράσης του Δήμου Θηβαίων για το 2019, έγκριση προϋπολογισμού οικον. έτους 2019, ενημέρωση και […]

18 Δεκεμβρίου 2018

του/της Newsroom

Δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Θηβαίων, θα πραγματοποιηθεί στις 19 Δεκεμβρίου και ώρα 18.00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του παλαιού Δημοτικού Καταστήματος του Δήμου.

Μεταξύ των θεμάτων που θα συζητηθούν και θα ληφθούν αποφάσεις είναι η έγκριση του ολοκληρωμένου πλαισίου δράσης του Δήμου Θηβαίων για το 2019, έγκριση προϋπολογισμού οικον. έτους 2019, ενημέρωση και έκφραση γνώμης για την εγκατάσταση αποτεφρωτηρίου στην θέση “Μεγάλη Γέφυρα Ριτσώνας”, καθώς και έγκριση μελέτης και τρόπου εκτέλεσης του έργου “Αναβάθμιση της ενεργειακής απόδοσης και εξοικονόμηση ενέργειας στο Γυμνάσιο-Λύκειο Βαγίων, του Δήμου Θηβαίων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

23 Απριλίου 2024