Εορταστικές εκδηλώσεις στον Δήμο Σκύρου

Πολλές και ποικίλες είναι οι εορταστικές εκδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί για τις επόμενες ημέρες, από τον Δήμο Σκύρου. Την παραμονή των Χριστουγέννων αλλά και της Πρωτοχρονιάς, θα πραγματοποιηθεί στις 12.00 το μεσημέρι στην Κεντρική Πλατεία, το σπάσιμο της “πινιάτας”, ενώ στο ίδιο σημείο στις 26 Δεκεμβρίου, ο Άη Βασίλης θα μοιράσει δώρα και θα φωτογραφηθεί […]

20 Δεκεμβρίου 2018

του/της Newsroom

Πολλές και ποικίλες είναι οι εορταστικές εκδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί για τις επόμενες ημέρες, από τον Δήμο Σκύρου.

Την παραμονή των Χριστουγέννων αλλά και της Πρωτοχρονιάς, θα πραγματοποιηθεί στις 12.00 το μεσημέρι στην Κεντρική Πλατεία, το σπάσιμο της “πινιάτας”, ενώ στο ίδιο σημείο στις 26 Δεκεμβρίου, ο Άη Βασίλης θα μοιράσει δώρα και θα φωτογραφηθεί με μικρούς και μεγάλους.

Στις 27 Δεκεμβρίου, η Κεντρική Πλατεία θα φιλοξενήσει την “Κωμική παράσταση ξωτικών με μπαλόνια”,  ενώ κατά την διάρκεια των επόμενων τριών ημερών, στην αίθουσα του Πολυχώρου του Δήμου Σκύρου, θα πραγματοποιηθούν προβολές ταινιών για παιδιά, καθώς και ανάγνωση Χριστουγεννιάτικων παραμυθιών.

Στις 2 και 3 Ιανουαρίου τα ξωτικά θα αναλάβουν την διασκέδαση των παιδιών στην Κεντρική Πλατεία με face painting και άλλες δράσεις, ενώ στις 4 Ιανουαρίου έχει προγραμματιστεί προβολή παιδικής ταινίας στον Πολυχώρο του Δήμου Σκύρου.

Όπως σημειώνεται, σε περίπτωση δυσμενών καιρικών συνθηκών, όλες οι εκδηλώσεις θα λάβουν χώρα στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ, του Δήμου Σκύρου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

24 Απριλίου 2024