,

Απόστολος Γκλέτσος: “Φέτος εύχομαι κάθε κατεργάρης στον πάγκο του”

Στη Λαμία βρέθηκε χθες στις 12.00 το μεσημέρι, στο μικρό θέατρο του βιβλιοπωλείου Επίπεδο books για δεύτερη χρονιά ο Δήμαρχος Στυλίδας και Υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Απόστολος Γκλέτσος , σε έναν εντελώς διαφορετικό ρόλο ως “Αφηγητής των Χριστουγέννων”. Ο κ. Γκλέτσος, αφού διάβασε το παραμύθι ”Ένα ελατάκι για τον Τάκη” του Ευγένιου Τριβιζά από […]

25 Δεκεμβρίου 2018

του/της Newsroom

Στη Λαμία βρέθηκε χθες στις 12.00 το μεσημέρι, στο μικρό θέατρο του βιβλιοπωλείου Επίπεδο books για δεύτερη χρονιά ο Δήμαρχος Στυλίδας και Υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Απόστολος Γκλέτσος , σε έναν εντελώς διαφορετικό ρόλο ως “Αφηγητής των Χριστουγέννων”.

Ο κ. Γκλέτσος, αφού διάβασε το παραμύθι ”Ένα ελατάκι για τον Τάκη” του Ευγένιου Τριβιζά από τις Εκδόσεις Μεταίχμιο, διάβασε ακόμα δύο παραμύθια μαζί με τα παιδιά και έπειτα συνομίλησε μαζί τους, δίνοντας συμβουλές ανθρωπιάς και φιλευσπλαχνίας.

Στο τέλος, ευχήθηκε “Όχι μόνο για τα Χριστούγεννα, μα γενικά, ο κάθε κατεργάρης να πάει στον πάγκο του. Να αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους και να πάψουν να την πληρώνουν αθώα παιδιά, που βρίσκονται σε εμπόλεμες καταστάσεις, σε εμπόλεμες χώρες ανά τον κόσμο.”

Σε ερώτηση του Stereanews “Τι θα θέλατε να σας φέρει ο Άγιος Βασίλης φέτος;” ο Δήμαρχος Στυλίδας αποκρίθηκε: “Θα ήθελα να μου φέρει την Περιφέρεια, και να καταφέρω, εάν την πάρω, να φύγω μετέπειτα με το κεφάλι ψηλά, και όχι κοιτώντας χαμηλά”.

Δείτε φωτογραφίες:

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024