,

Λαμία: Την Παρασκευή τρέχουμε για καλό σκοπό! – SantaRunkids «Λατρεύω Λαμία Λ2»

Ό,τι φάγατε, φάγατε! Τώρα ετοιμαστείτε να κάψουμε όλες τις θερμίδες, και όχι μόνον αυτό, μα θα περάσουμε και καλά κιόλας! Και το μόνο που θα χρειαστούμε είναι ένα κόκκινο σκουφάκι! Πού; Μα φυσικά στη Λαμία, όπου έρχεται ο πιο χριστουγεννιάτικος αγώνας δρόμου για 3η συνεχόμενη χρονιά! Μιλάμε φυσικά για τον 3ο αγώνα Δρόμου SantaRunkids «Λατρεύω […]

26 Δεκεμβρίου 2018

του/της Newsroom

Ό,τι φάγατε, φάγατε! Τώρα ετοιμαστείτε να κάψουμε όλες τις θερμίδες, και όχι μόνον αυτό, μα θα περάσουμε και καλά κιόλας! Και το μόνο που θα χρειαστούμε είναι ένα κόκκινο σκουφάκι!

Πού; Μα φυσικά στη Λαμία, όπου έρχεται ο πιο χριστουγεννιάτικος αγώνας δρόμου για 3η συνεχόμενη χρονιά!

Μιλάμε φυσικά για τον 3ο αγώνα Δρόμου SantaRunkids «Λατρεύω Λαμία Λ2» ο οποίος επιστρέφει για να γεμίσει το κέντρο της πόλης με μικρούς και μεγάλους Αγιοβασίληδες, οι οποίοι θα τρέξουν για την ενίσχυση του Ορφανοτροφείου Θηλέων Λαμίας, την Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου και ώρα 18.00.

Στην έναρξη και στη λήξη του Αγώνα θα υπάρχουν κουμπαράδες για να στηρίξουμε τα παιδιά που έχουν περισσότερο ανάγκη.

«Σας περιμένουμε όλους να περπατήσουμε το δρόμο της προσφοράς.
Τρέχουμε, μικροί και μεγάλοι, για να στηρίξουμε το Ορφανοτροφείο Θηλέων.»

Η διαδρομή του 3ου SantaRunkids «Λατρεύω Λαμία Λ2» ξεκινά από το Δημοτικό Θέατρο, διασχίζει την Πλατεία Ελευθερίας, περνάει από τη Ρήγα Φεραίου και τερματίζει στην πλατεία Πάρκου μπροστά στο Χριστουγεννιάτικο Δέντρο. Επιλέχθηκε η πιο γιορτινή, όμορφη και απλή διαδρομή ώστε να μπορούν να συμμετέχουν όλα τα παιδιά ηλικίας από 5 έως 12 ετών, μαζί με τους φίλους τους ή με όλη την οικογένειά τους!

Η συμμετοχή είναι δωρεάν, χωρίς να υπάρχει χρονόμετρο και συναγωνισμός, παρά μόνο καλή διάθεση. Ακόμα και αν δεν έχετε στολή Αϊ Βασίλη δεν πειράζει! Ένα κόκκινο σκουφάκι είναι αρκετό για να πάρετε μέρος και να ανακαλύψετε γιατί τρέχει ο Αϊ Βασίλης.

«Λατρεύω Λαμία Λ2» σημαίνει
αγαπώ τη Λαμία, προσφέρω στη Λαμία, φροντίζω τη Λαμία.
Ας στείλουμε λοιπόν στον καινούριο χρόνο, όλοι μαζί,
ένα θετικό μήνυμα αγάπης για την πόλη μας!

Οι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες πληροφορίες, μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα: 22310 20767 (απογευματινές ώρες) ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση lamiasantarun2018@gmail.com.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024