,

Απόψε: “Η Ωραία Κοιμωμένη” στο Καρπενήσι!

Απόψε, Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου και ώρα 20:00, στο Συνεδριακό Κέντρο Καρπενησίου, απολαμβάνουμε το κλασσικό παραμύθι “Η Ωραία Κοιμωμένη”, με τη διαχρονική υπόκρουση του ιδιοφυούς Πιότρ Ίλιτς Τσαϊκόφσκι. Το κλασικό παραμύθι αναβιώνει από χορευτές που προέρχονται από τη σχολή χορού του Nicola Gabriel. Βασισμένος σε ένα εκ των σημαντικότερων έργων του κλασσικού ρεπερτορίου, ο Nicola Gabriel […]

21 Δεκεμβρίου 2018

του/της Newsroom

Απόψε, Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου και ώρα 20:00, στο Συνεδριακό Κέντρο Καρπενησίου, απολαμβάνουμε το κλασσικό παραμύθι “Η Ωραία Κοιμωμένη”, με τη διαχρονική υπόκρουση του ιδιοφυούς Πιότρ Ίλιτς Τσαϊκόφσκι.


Το κλασικό παραμύθι αναβιώνει από χορευτές που προέρχονται από τη σχολή χορού του Nicola Gabriel.

Βασισμένος σε ένα εκ των σημαντικότερων έργων του κλασσικού ρεπερτορίου, ο Nicola Gabriel μας παρουσιάζει τη δική του χριστουγεννιάτικη εκδοχή της Ωραίας Κοιμωμένης.

Ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα μπαλέτα όλων των εποχών, αλλά και ένα από τα πιο όμορφα παραμύθια. Με μόνο μέσο τον χορό και τη μουσική, θα ταξιδέψουμε εκεί που η πραγματικότητα δεν έχει σημασία και η φαντασία πρωταγωνιστεί. Η μάχη του Καλού με το Κακό και στο τέλος η επικράτηση της αγάπης μας παρασέρνουν, μας δυναμώνουν, μας λυτρώνουν μέσα από ένα υπέροχο χριστουγεννιάτικο παραμυθιακό ταξίδι για μικρούς και μεγάλους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024